پاستا انواع مختلفی داره و با سس های متنوعی درست میشه، یکی از خوشمزه ترین روشها دستور پخت پاستا با سس پستو هست که طعمش متفاوته و از خوردنش سیر نمیشید. قبلا روش تهیه سس پستو وگن رو بهتون آموزش داده بودم. در این دستور از کلم بروکلی و گوجه گیلاسی گریل شده استفاده میکنیم ولی شما از هر سبزیجاتی که دوست داشتین میتونید استفاده کنید یا حتی بصورت ساده پاستا رو با سس پستو سرو کنید که خودش یه ترکیب کامله! این غذا خیلی سریع آماده میشه و راحته! پس بریم که درستش کنیم:
مواد لازم:
- پاستا، پنه یا سایر ماکارونیها، 340 گرم
- گوجه فرنگی گیلاسی، ورقه ورقه شده، 1 پیمانه (149 گرم)
- کلم بروکلی، 1 دسته
- روغن، 2 قاشق چایخوری
- آبلیمو، 1 قاشق غذاخوری
- سیر، 2 حبه
- پوسته فلفل قرمز، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پاستا رو طبق دستورالعمل موجود در بسته بپزید. آبکش کرده و با سس پستو مخلوط کنید.
- یک ظرف پخت بزرگ رو چرب کنید. گوجه های گیلاسی، کلم بروکلی رو با روغن و آبلیمو و سیر و تکه های فلفل و نمک آغشته کنید و درون ظرف بچینید.
- در دمای 210 درجه سانتیگراد به مدت 18 تا 22 دقیقه بپزید. کلم بروکلی و گوجه تفت داده شده رو به پاستا اضافه کنید.
- سس پستو رو اضافه کرده و سرو کنید.
اگه میخواید این غذا رو کاملا بدون روغن درست کنید:
- روغن موجود در پستو رو حذف کرده و از آب سبزیجات یا آب استفاده کنید.
- برای تفت دادن سبزیجات، از کاغذ روغنی استفاده کنید.
- برای پوشاندن کلم بروکلی به جای روغن از آب سبزیجات استفاده کنید.
دیدید چقدر دستور پخت پاستا با سس پستو آسون بود؟ حتما درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.💚
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.