این یه روش ساده و آسون برای درست کردن اسموتی ماچا هست. اما اول بدونیم ماچا چیه؟ چای ماچا نوعی پودر چای سبز بسیار خوشرنگ و بو، دارای طعمی شیرین و با رنگ سبز زمردیه. این چای در ژاپن با آسیابهای گرانیتی مخصوصی پودر میشه تا کلروفیل درونش به اصطلاح نسوزه. ژاپنیها در پودر کردن دستی آن از هاون چوبی نیز استفاده میکنند. نکتهی مهمی که کمتر ذکر میشود این است که کلمهی «ماچا» به فرم پودر شدهی گیاه چای تنچا گفته میشه.
تفاوت چای ماچا و اسموتی ماچا اینه که چای ماچا دمنوش گرم این چای هست و اسموتی ماچا نوشیدنی خنکیه که به همراه شیر و میوههایی مثل موز و پودر چای ماچا درست میشه.
اسموتی ماچا هم انرژی زاست و هم چربی سوز، به همین دلیل این روزها به شدت طرفدار پیدا کرده است. این اسموتی ترکیب کاملی از موز شیرین با پودر ماچا و همچنین سبزیجات خوشمزه و غنی از آهنه.
اگه برای وعده صبحانه میل کنید برای مدت طولانی شما رو سیر نگه میداره و انرژی مورد نیازتون رو تأمین میکنه. به ما اعتماد کنید، شما تمام صبح هوشیار و راضی خواهید بود!
مواد لازم برای اسموتی ماچا:
- موز یخ زده، 1 پیمانه، برش خورده
- پودر ماچا، 1 قاشق چایخوری
- اسفناج تازه، 1 پیمانه
- تخم کتان، 2 قاشق چایخوری
- عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری
- شیر بادام شیرین نشده (یا در صورت نیاز بیشتر)، 3/4 پیمانه
طرز تهیه اسموتی ماچا:
همه مواد رو در مخلوط کن قرار بدید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
امیدوارم که آموزش طرز تهیه اسموتی ماچا رو دوست داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.