اگه به دنبال دستور تهیه غذا با بادمجان در فر هستید این پیش غذای گیاهی خوشمزه رو بهتون پیشنهاد میکنم. این دستور یه مدل بادمجان سوخاری ساده هست که بدون تخم مرغ درست میشه و از مخلوط تخم کتان بعنوان جایگزین تخم مرغ استفاده کردیم.
غذاهای سوخاری انواع مختلفی داره مثل گل کلم سوخاری، قارچ سوخاری، سیب زمینی سوخاری، پیاز سوخاری و… که از فست فودهای گیاهی پرطرفداره و به نوعی غذای مجلسی هم به حساب میاد و میتونید از این سبزیجات سوخاری در کنار غذای اصلیتون از مهمان گیاهخوارتون پذیرایی کنید.
بادمجان از جمله گیاهانی هست که اگر طرفدارش باشید بی شک به هر صورتی که تهیه بشه عاشقش میشید و از خوردنش سیر نمیشید چون هم بسیار لذیذ و دوست داشتنیه و هم پر خاصیت و مفید برای بدن.
مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری:
- بادمجان با اندازه متوسط، 1 عدد (از بادمجانهای قلمی استفاده کنید)
- آرد، ½ پیمانه
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- فلفل، ½ قاشق چایخوری
- ادویه، 1 قاشق چایخوری
- دانه کتان، ½ پیمانه
- آب، 1 پیمانه
- خرده نان تست، 1/5 پیمانه
- روغن زیتون، به میزان لازم
- سس مارینارا یا سس گوجه فرنگی ایتالیایی
طرز تهیه بادمجان سوخاری در فر:
- بادمجان رو حلقه حلقه برش بدید.
- بادمجان رو به صورت یک لایه روی حولههای کاغذی پهن کنید. هر دو طرف رو به مقدار زیاد نمک بپاشید و بذارید 10 دقیقه بمونه. با دستمال کاغذی خشک کنید. این کار تلخی بادمجان رو میگیره و باعث میشه روغن کمتری به خودش جذب کنه.
- دانه کتان رو جایگزین “تخم مرغ” کنید. در یک کاسه کوچک، دانههای کتان رو با آب ترکیب کنید. اجازه بدید 10 دقیقه بمونه تا غلیظ و ژلاتینی بشه.
- در یک کاسه دیگه، آرد، نمک، فلفل و ادویه رو مخلوط کنید.
- در یک کاسه دیگه، خرده نان تست رو اضافه کنید.
- فر رو با حرارت 200 درجه گرم کنید.
- یه برش بادمجان بردارید. اون رو به آرد آغشته کنید تا سطح اون کامل از آرد پوشیده بشه.
- سپس اون رو در مخلوط دانه کتان آغشته کنید.
- حالا بادمجان رو در خردههای نان تست فرو کنید و فشار بدید تا بچسبه. (با تمام بادمجان ها این مراحل رو تکرار کنید).
- بادمجانها رو روی سینی فر (با کاغذ روغنی) قرار بدید.
- روی بادمجانها رو روغن و نمک بپاشید.
- به مدت 45 دقیقه در فر بپزید، بادمجان رو زیر رو رو کنید، تا هر دو طرفش ترد و قهوهای طلایی بشه.
- بادمجان های سوخاری رو گرم و با سس مارینارا (سس گوجه ایتالیایی) یا سس کچاپ سرو کنید.
- باقیمانده بادمجان سوخاری رو به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
امیدوارم که از طرز تهیه بادمجان سوخاری در فر خوشتون بیاد و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید.
https://www.tasteslovely.com/vegan-crunchy-baked-eggplant-bites/
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.