کیک رد ولوت یا کیک مخمل قرمز از اون دسته کیکهاییه که هم خوشمزست و هم ظاهر جذابی داره. امروز طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز) وگان رو بهتون آموزش میدیم. رد ولوت رو میتونین مناسبتهایی مثل شب یلدا، ولنتاین، تولد، سالگرد ازدواج و … درستش کنید و از طعم فوق العادش لذت ببرید.
این کیک بدون تخم مرغ و بدون لبنیات تهیه شده و بر خلاف این که بنظر میرسه درست کردنش وقتگیر و پیچیده باشه خیلی سادست و مثل بقیه کیکها درست میشه.
حالا ردولوت چیست؟ کیک ردولوت یا همان کیک قرمز مخملی نوعی کیک شکلاتی لایهای به رنگ قرمز روشن، قرمز تیره و یا قهوهای مایل به قرمز هست که بافتی نرم و لطیف داره و همین باعث شده اسمشم کیک مخملی قرمز باشه. این مدل کیک به خاطر بافت لطیف و مرطوب، رنگ قرمز و طعم لذیذ و خوشایندی که داره جزء کیکهای کلاسیک و مدرن دنیای شیرینیپزی محسوب میشه و خیلی محبوب شده.
مواد لازم برای کیک ردولوت:
- آرد، 2 پیمانه (250 گرم)
- شکر سفید، 1 پیمانه (200 گرم)
- جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو (شیرین نشده)، 1 قاشق غذاخوری
- شیر گیاهی، 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
- عصاره وانیل، 2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا روغن گیاهی، 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
- سرکه سفید، 1 قاشق غذاخوری *
- رنگ غذای قرمز وگان یا آب لبو، 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خامه روی کیک:
- شکر پودر شده یا پودر قند، 3 و 3/4 پیمانه (450 گرم)
- کره گیاهی، 3 قاشق غذاخوری (45 گرم)
- آب لیمو، 4 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری
برای دیزاین روی کیک:
- دانه انار، یا گیلاس یا آلبالو، و یا توت فرنگی (دلخواه)
طرز تهیه کیک رد ولوت (مخمل قرمز) وگان
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- 2 قالب کیک گرد رو با روغن اسپری کنید و ته اون رو با کاغذ روغنی بچینید. و یا آرد بپاشید. کنار بگذارید.
- آرد رو در یک کاسه الک کنید.
- شکر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو رو به آرد اضافه کنید.
- شیر گیاهی، وانیل، روغن، سرکه و رنگ غذای قرمز رو به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.
- برای اینکه سریعتر مخلوط یکدست بشه و گلوله ها از بین بره از لیسک دستی استفاده کنید.
- مایه کیک رو به طور مساوی بین دو قالب کیک تقسیم کنید.
- درون فر قرار بدید و به مدت 30 دقیقه اون رو بپزید.
- بعد از 30 دقیقه، یک خلال دندان در وسط یکی از لایه های کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون اومد، پخته شده.
- کیک ها رو در جای خنک قرار بدید و بگذارید قبل از خامه کشی کاملا خنک بشن.
- در حالی که کیکها در حال خنک شدن هستند، پودر قند، کره گیاهی، آب لیمو و وانیل رو در یک کاسه قرار بدید و با همزن برقی بزنید. با سرعت کم شروع کنید به تدریج سرعت رو زیاد کنید تا غلیظ و صاف بشه.
- باید اون قدر غلیظ باشه که از روی کیک نریزه، اما اونقدر هم غلیظ و سفت نباشه که نتونید به راحتی اون رو پخش کنید.
- اگه خامه خیلی غلیظ بود، کمی آب لیمو اضافه کنید و اگه خیلی رقیق و شل بود، پودر قند بیشتری اضافه کنید تا زمانی که به قوام مناسب برسید.
- خامه کشی رو روی سطح یکی از کیکها انجام بدید و بعد اونها رو روی هم قرار بدید. سپس روی کل کیک و کنارهها رو خامه کشی کنید.
- برای تزئین گیلاس یا انار اضافه کنید.
یادت نره:
- همیشه آرد رو وزن کنید تا دقیقترین نتیجه رو بگیرید.
- از هر روغن گیاهی دلخواهی میتونید استفاده کنید.
- به جای سرکه سفید می تونید از سرکه سیب استفاده کنید.
امیدوارم که طرز تهیه کیک ردولوت وگان یا همون کیک قرمز مخملی رو دوست داشته باشید و اون رو توی شادیهاتون سرو کنین.💝
سلام وقتتون بخیر
ممنون از دستور کیک
فقط من یه قاشق پودر کاکائورو ریختم رنگ کیک قهوه ای شد
و خامه با کره رنگش به رنگ خود کره دراومد نه سفید