فصل زردآلو در تابستان هست و زرد آلو یکی از میوههای پر کاربردیه که میتونیم به شیوههای مختلفی از اون استفاده کنیم. به عنوان مثال کمپوت زرد آلو، لواشک زردآلو، زرد آلو خشک یا آلو قیصی و این مربای تابستانی عالی و خوشمزه رو درست کنیم. برای طرز تهیه مربای زردآلوی مجلسی فقط به سه قلم نیاز دارید زردآلو شکر و آبلیمو. زردآلو و شکر به سرعت پخته میشن تا خوشمزهترین مربا رو درست کنند این سادهترین دستور مربایی هست که من میشناسم.
شیرینی مربا بستگی به طعم خود زردآلوها هم داره اگه از زردآلوی کاملا شیرین استفاده کنین مربا شیرینتر میشه و اگه مربای شیرینتری رو ترجیح میدین، میتونید شکر رو 2 تا 3 قاشق غذاخوری افزایش بدید.
مربای زردآلو با زعفران هم میتونید درست کنید فقط کافیه به همین ترکیب مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید تا مربای زردآلوی مجلسیتری داشته باشید. در آموزش های قبلی طرز تهیه مربای توت فرنگی، مربای کیوی و مربای هویج رو داشتیم و در اینجا مربای زردآلوی خانگی رو آموزش دادیم که همگی فوق العادن.
مواد لازم برای تهیه مربای زردآلو مجلسی:
- زردآلو رسیده، 700 گرم (به وزن کل میوه) سپس هسته ها رو جدا کرده و نصف کنید.
- شکر، 1 پیمانه
- آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری
مربای زردآلو خانگی رو میتونید مثل مرباهای خوشمزه مجلسی که در بعضی از میهمانی ها سرو می شه، درست کنین بشرط اینکه آموزش پخت مربا رو درست و مرحله به مرحله طبق دستور زیر آماده کنید:
طرز تهیه مربای زردآلو مجلسی:
- همه مواد رو در یک تابه کم عمق بریزید. حرارت رو زیاد کنید. هنگامی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد، حرارت رو کم کنید.
- مربا رو به آرومی هر چند دقیقه یکبار هم بزنید و کف های تشکیل شده روی مربا رو با قاشق بردارید. (برای مربای شفاف تر)
- هرچه ظرفتون پهنتر باشه بهتر هست چون تبخیر و پختن بهتر اتفاق میوفته.
- اگه میخواید مربا رو برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید، ظرف نگهداری رو در یک قابلمه بزرگ آب بجوشونید – اون رو بردارید و آبکش کنید و صبر کنید تا کاملا خشک باشه.
- به مربا آبلیمو رو اضافه کن و مقداری هم بزن.
- مربای داغ رو داخل شیشه بریزید تا 2 سانتیمتر فاصله بین مربا و درب ظرف ایجاد کنید و درب رو ببندید.
- اجازه بدید تا مربا خنک بشه و بعد میتونید سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.