ژله انار با شیر نارگیل از دسرهای مناسب برای شب یلدا و فصل پاییز و زمستونه پس با درست کردن این دسر خوشمزه وگان میز مهمونی رو رنگی و زیباتر کنید. این ساده ترین ژله اناریه که میتونید درست کنید، طعم بینظیر و متفاوتی داره و از انواع ژلههای همه پسنده.
این دسر انار بدون لبنیات و بدون ژلاتین هست و با وجود ظاهر زیبایی که داره درست کردنش خیلی آسونه و در مدت زمان کمی تهیه میشه! این مقدار برای یک نفر مناسبه اما به راحتی به تعداد افراد میشه اضافه کرد.
در این دستور برای ایجاد بافت ژلهای از مادهی گیاهی به نام پودر آگار استفاده میکنیم. آگار جایگزین گیاهی برای ژلاتین هست و کاملا وگانه.
آگار رو هم میتونید از فروشگاههای گیاهی و هم از لوازم قنادیها تهیه کنید بعضی از عطاریها هم ممکنه داشته باشن.
خب بریم که این دسر خوشمزه و زیبا رو درست کنیم:
مواد لازم برای تهیه ژله انار لایه ای وگان مخصوص شب یلدا:
برای لایه انار:
- آب انار، ⅔ پیمانه
- آب، ⅔ پیمانه
- پودر آگار، ¼ قاشق چایخوری
لایه نارگیلی:
- شیر نارگیل، ⅔ پیمانه
- شکر، 2 قاشق چایخوری
- آب، ⅔ پیمانه
- پودر آگار، ½ قاشق چایخوری
تزیین:
- دانه های انار
- برگ نعناع تازه
طرز تهیه دسر ژله انار لایه ای وگان مخصوص شب یلدا:
- در یک قابلمه کوچک، آب انار، آب و پودر آگار رو با هم مخلوط کنید.
- در حین جوشوندن هم بزنید، و بعد از روی حرارت بردارید.
- وقتی نسبتا غلیظ شد، با استفاده از قیف یا قاشق یک لایه داخل لیوان یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
- مایع انار رو روی حرارت ملایم نگه دارید تا سفت نشه. اگر خیلی غلیظ شد ممکنه لازم باشه چند قطره آب اضافه کنید و هم بزنید.
- در یک قابلمه کوچک دیگه، شیر نارگیل، شکر، آب و پودر آگار رو با هم مخلوط کنید.
- در حین جوشیدن هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.
- لیوان رو از یخچال خارج کرده و چک کنید که لایه زیرین بسته یا نه.
- لایه دوم رو اضافه کنید.
- به همین صورت لایه لایه لیوان رو پر کنید.
- روی دسر رو با دانههای انار تازه و برگ تازه نعنا تزیین کنید.
یادت نره:
- لایهی قرمز رو میتونید به همراه دانه های انار هم مخلوط و پر کنید.
- اگه عجله دارید، دسر ژله دو رنگ انار رو فقط دو لایهای کنید. ابتدا تمام مایع ژله انار رو بریزید. اجازه بدید چند دقیقه در یخچال (و برای زمان کوتاه تر در فریزر) بمونه. بعد از اینکه خودش رو گرفت لایه ژله نارگیلی رو بریزید.
- به مدت 1 ساعت یا تا یک شب در یخچال بگذارید تا خنک بشه.
خب امیدوارم دستور تهیه دسر ژله انار وگان رو امتحان کنید! حتما سوالات خودتون رو زیر این مطلب بپرسید و نظراتتون رو با ما در میون بذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.