امروز طرز تهیه پودر بادام خانگی رو بهتون آموزش میدیم که استفاده زیادی در شیرینی پزی داره. بادام علاوه بر اینکه خواص زیادی مثل منگنز، اسید فولیک، مس، آهن، کلسیم و فسفر و… داره مصارف تغذیهای خوبی هم دارا هست مثل آرد بادام، پودر بادام، خلال بادام، شیر بادام و… بنابراین با درست کردن و خوردن اونها میتونید از خواصش بهره مند بشید.
آیا تفاوتی بین آرد بادام و پودر بادام (کنجاله بادام) هست؟
بله، پودر بادام معمولاً از بادام خام (پوست کنده نشده) تهیه میشه، درحالیکه آرد بادام از بادام پوست کنده ساخته میشه. در مقایسه با پودر بادام، آرد بادام از بافت ریز و رنگ روشن تری برخوردار هست.
جایگزین پودر بادام:
پودر (کنجاله) بادام و آرد بادام معمولاً میتونند به جای یکدیگر در نانها و کلوچهها استفاده شوند و جایگزینهای عالی بدون گلوتن برای آردهای سنتی هستند.
با این حال، برای دستورالعملهایی که قوام کیک مانند و طعم بادام کمتر برجسته باشه، آرد بادام به دلیل بافت سبکتر، رنگ و طعم خنثیتر، قطعاً راهی هست که باید دنبال کنید.
پس اگه برای شما هم سوال هست که چگونه بادام رو پودر کنیم، با ویجیها همراه باشید تا در ادامه طرز تهیه پودر بادام خانگی رو آموزش ببینید:
مواد لازم:
- بادام خام با پوست، 1 و ½ پیمانه (خرد شده یا کامل)
طرز تهیه:
- بادام رو به مخلوط کن پر سرعت اضافه کرده و مخلوط کنید تا آرد ریز و پودری حاصل بشه. ما توصیه می کنیم مخلوط کن رو برای 5-10 ثانیه در بالاترین درجه تنظیم کنید.
- سپس متوقف کنید، مخلوط کن رو تکان داده و به طرفین اون ضربه بزنید تا همه با هم مخلوط بشوند و پودرها به کنارههای ظرف نچسبه.
- دوباره مخلوط کنید تا خوب پودر بشه – زمان کل حدود 10-15 ثانیه است. *
- داخل مخلوط کن و بادام ها رو مدام چک کنید که همه ذرات یکدست باشه و تکه درشت باقی نمونده باشه.
- گاهی مخلوط کن رو از پایه خارج کرده و تکان بدید تا اطمینان حاصل بشه که همه بادامها به خوبی مخلوط شدهاند.
نگهداری پودر بادام:
به یک شیشه یا ظرف منتقل کنید و تا 1 ماه در یخچال نگه دارید، که اغلب بیشتر از این هم ماندگاری داره.
یادت نره:
- اگه بیشتر از حد مخلوط کنید بادام ها تبدیل به کره میشوند. پس بیشتر از یه حدی نباید مخلوطش کنید؛ نباید حالت خمیری پیدا کنه!
- بادام ها رو به هیچ وجه گرم نکنید و تفت ندید چون به روغن میافتند.
- با استفاده از رنده معمولی هم میتونید پودر بادام تهیه کنید.
امیدوارم که آموزش تهیه پودر بادام رو دوست داشته باشید و با اون دسرها و شیرینیهای مختلفی درست کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.