دستور تهیه سالاد کینوا مدیترانه ای به همین ترتیبی که اینجا نوشته شده خیلی خوشمزه میشه ولی این به این معنی نیست که نمیتونید به دلخواه خودتون تغییرش بدید مثلاً میتونید با حذف پنیر فتا اون رو تبدیل به وگان کنید و بجای اون آبلیمو و سس پستو اضافه کنید. میتونید چند تیکه ریز آووکادو بهش اضافه کنید و یا حتی سبزیجاتش رو تغییر بدید و به جای دانه کاج از هر مغزیجاتی که دلخواهتونه استفاده کنید. (دانه کدو، مغز تخمه آفتاب گردان، مغز تخم هندوانه و…).
سالاد کینوا مدیترانهای در کنار یک وعده ناهار عالی میشه یا حتی میتونید برای شام از اون لذت ببرید. این دستور تهیه سالاد کینوا مدیترانه ای رو به عنوان یک دورچین با غذاهای کلاسیک مانند برگرهای گیاهی یا انواع ساندویچ ها میل کنید.
مواد لازم:
- کینوا پخته شده، 3 پیمانه
- گوجه فرنگی، بو داده 1 دستور العمل
- بیبی اسفناج، 2 پیمانه
- خیار خرد شده ایرانی، 1 پیمانه
- ریحان و نعناع مخلوط، 1 پیمانه
- پنیر فتا خرد شده، ¾ پیمانه (قابل حذف)
- زیتون، بدون هسته و ورقه شده، ¾ پیمانه
- پیاز قرمز خرد شده، ½ پیمانه
- دانه کاج تست شده 1 دستور العمل سس ایتالیا، ⅓ پیمانه
- سیر اضافی، 2 حبه
- نمک دریایی، ½ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه تازه
- پوسته فلفل قرمز
- نخود تفت داده شده (کریسپی)، 1 پیمانه
طرز تهیه:
- در یک کاسه بزرگ، کینوا، گوجه فرنگی تفت داده شده، بیبی اسفناج، خیار، ریحان و نعنا، فتا، زیتون، پیاز و دانه کاج رو با هم مخلوط کنید.
- برای ترکیب بهتر ظرف رو چند بار تکان بدید.
- نمک، فلفل سیاه، و چند نوک انگشت فلفل قرمز رو بپاشید و دوباره مخلوط کنید.
- روی سالاد نخود تفت داده شده (کریسپی) بریزید و سرو کنید.
یادت نره:
- با حذف “پنیر فتا” این سالاد رو به وگان تغییر بدید.
- کینوا رو حداقل یک ساعت و حداکثر از 2 روز قبل بپزید. کینوا باید خنک یا در دمای اتاق باشد. اگر بیش از حد گرم باشه، باعث خراب شدن سبزیجات موجود در سالاد میشه.
از خوردن این سالاد مدیترانهای خوشمزه لذت ببرید♥
منبع: loveandlemons.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.