ترشی انار و لبو خانگی یه گزینه عالی برای کنار غذاهای شما است. اگه عاشق انار هستید و همیشه لبو رو به شکل سنتی مصرف کردهاید این دستور برای شماست تا روش جدیدی برای استفاده از لبو رو داشته باشید.
ترکیب انار و لبو در کنار هم یه گزینه عالی و تست شده است که اون رو بهتون پیشنهاد میکنم.
این ترشی بیشتر در فصل پاییز درست میشه و طعم لذیذی داره. در ادامه روش تهیه ترشی خانگی انار و لبو خوشمزه رو آموزش دادیم:
مواد لازم برای تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه
- چغندر قرمز یا لبو، 1 عدد بزرگ
- انار دون شده، 2 لیوان
- شکر، 2 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز، به مقدار کافی
- نمک، به میزان لازم
- آب، به مقدار کافی
روش تهیه ترشی خانگی انار و لبو خوشمزه:
- لبو رو به هماره 1 پیمانه اب در قابلمه ای بپزید.
- بعد از اینکه کمی نرم شد. لبو رو آبکش کنید و پوستش رو بگیرید.
- لبو رو با رنده درشت رنده کن یا ریز خرد کن دلخواه.
- با انار دون شده مخلوط کن.
- سرکه و مقداری نمک و دو قاشق شکر رو مخلوط کن.
- لبو و انار رو در ظرف شیشه ای در دار بریز و روی اونها رو با مخلوط سرکه و شکر و نمک بپوشون.
- درب ظرف رو محکم ببندید تا از ورود هوا جلوگیری بشه.
- در یخچال قرار بده تا بعد از چند روز ترشی آماده مصرف بشه.
امیدوارم از خوردن ترشی انار و لبو در کنار غذاهایتان لذت ببرید.
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.