اگه دلتون یه وعده غذایی سبک یا یه کاسه سوپ گرم بخواد، این دستور پخت سوپ عدس وگن برای شما مناسبه! عدس یکی از حبوبات سرشار از پروتئین و آهن و در عین حال کم چربی هست و خوردن اون قوای جسمانی شما رو بالا میبره. برای همین من دستور پخت سوپ عدس وگن رو برای شما آماده کردم تا از خواص بی نظیر اون بهرهمند بشید. سوپ ها بیشتر برای فصل پاییز و زمستان مناسب هستند که میتونید موقع سرماخوردگی و بیماری های دیگه بپزید و از خوردنش لذت ببرید.
اگه سوپ عدس و هویج رو بطور کامل میکس و ادویه هاش رو کمتر کنید یه سوپ عدس برای کودک هم میتونه باشه.
مواد لازم:
- روغن زیتون بکر، ¼ پیمانه
- پیاز متوسط زرد یا سفید، 1 عدد، خرد شده
- هویج، 2 عدد ، پوست کنده و خرد شده
- سیر، 4 حبه، له شده یا خرد شده
- زیره آسیاب شده، 2 قاشق چایخوری
- پودر کاری، 1 قاشق چایخوری
- آویشن خشک شده، ½ قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی، خرد شده، 1 پیمانه
- عدس قهوه ای یا سبز، 1 پیمانه، خیس خورده
- 4 پیمانه آب سبزیجات
- 2 پیمانه آب
- نمک، 1 قاشق چایخوری
- پوسته های فلفل قرمز، برای تزیین
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به میزان دلخواه
- سبزی سوپ، خرد شده، 1 پیمانه
- آب لیمو، 1 تا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- روغن زیتون رو در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز و هویج خرد شده رو اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا 5 دقیقه پیاز نرم و شفاف بشه.
- سیر، زیره، پودر کاری و آویشن رو اضافه کنید. بطور مداوم هم بزنید، (حدود 30 ثانیه) تا زمانی که عطرشون بلند بشه.
- گوجه فرنگی ها رو اضافه کنید و چند دقیقه دیگه بپزید و مرتبا هم بزنید تا طعمش بیشتر بشه.
- عدس، آب سبزیجات و آب رو اضافه کنید.
- با نمک و فلفل سیاه بهش طعم بدید. حرارت رو بالا ببرید تا مخلوط به جوش بیاد.
- حالا در قابلمه رو بذارید و حرارت رو کم کنید تا آرام بپزه.
- به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که عدس نرم بشه، اون رو بپزید اما مراقب باشید که له نشه.
- 2 پیمانه از سوپ رو با مخلوطکن پوره کنید تا یکدست بشه. سوپ پوره شده رو دوباره درون قابلمه بریزید.
- سبزی خرد شده رو اضافه کرده تا بپزه.
- شعله رو خاموش کنید و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو بزنید.
- در حالی که گرم هست سرو کنید. نوش جان💚
نظراتتون رو حتما با ما در میون بگذارید. مشتاقیم بشنویم😊
سلام من شنیدم تو خام گیاه خواری نباید غذا حرارت ببینه
اگه اشتباه میکنم میشه راهنمایی کنید؟
سلام دوست عزیزم بله در رژیم خامگیاهخواری اکثر غذاها و سبزیجات بصورت خام مصرف میشه، و غذا نباید حداقل از 45 درجه بیشتر حرارت ببینه چون اعتقاد بر این هست که ویتامینها و آنزیمهای مفید در غذا با حرارت از بین میره.