با روش تهیه کمپوت میوه خانگی یاد بگیرید که چگونه براحتی در خانه کمپوت میوه درست کنید! اگه به دنبال یک دسر ساده هستید، چیزی آسانتر از کمپوت میوه روی بستنی وانیلی نیست. این کمپوت، شور و شیرین است و در کمتر از 15 دقیقه آماده میشه. کمپوت رو میتونید با میوههای تازه یا یخ زده درست کنید.
روی بستنی، ماست، نان تست، پنکیک، وافل، اوتمیل و چیزهای دیگه بسیار لذیذ میشه! این دستور حدود 2 فنجان کمپوت به شما میده. با همین دستور میتونید انواع کمپوت میوه ها رو داشته باشین فقط کافیه ببینید که توی یخچال یا فریزر چه میوهای موجود هست یا اینکه میوه مورد علاقتون چیه!
مواد لازم:
- میوه تازه یا منجمد، (در اینجا توت فرنگی تازه، هلو و بلوبری منجمد داریم)
- عسل یا شربت افرا، 2 قاشق غذاخوری
- نمک، نوک قاشق (خیلی کم)
- طعم دهنده اختیاری (وانیل، هل یا گلاب)
طرز تهیه:
- برای تهیه میوه: اگر از توت فرنگی یا هلو تازه استفاده میکنید، اونها رو برش نازک بزنید. اگر از توتهای کوچک مثل بلوبری گیلاس استفاده میکنید، میتوانید از شکل کامل آن استفاده کنید.
- در یک قابلمه متوسط، میوه مورد نظر، شیرین کننده دلخواه و نمک را ترکیب کنید.
- مخلوط رو روی حرارت متوسط تا زیاد بجوشونید و گاهی اوقات هم بزنید. (این زمان برای میوههای تازه 5 دقیقه و برای میوههای منجمد 10 دقیقه طول میکشه.)
- پس از جوش آمدن، حرارت رو روی متوسط بگذارید. اگر از میوه تکهای استفاده میکنید یا بافت نرمتری رو ترجیح میدید، میوه رو با دستگاه پوره کن یا چنگال له کنید تا به بافت مورد نظر برسد.
- پخت و پز رو مرتباً با هم زدن ادامه بدید تا زمانی که کمپوت تقریباً حجمش نسبت اول نصف و متراکمتر بشه.
- کمپوت رو از روی حرارت بردارید. اگه کمپوت به اندازه دلخواه شما شیرین نیست، میتونید شیرینکننده بیشتری اضافه کنید. اگر دوست دارید نرم و یکدست باشه، کمی بیشتر له کنید.
- بگذارید کمپوت قبل از سرو چند دقیقه خنک بشه.
یادت نره:
- اگر از میوههای یخ زده استفاده میکنید، نیازی به یخ زدایی یا برش دادن اونها قبل از پختن نیست.
- کمپوت باقی مانده رو میتوانید در یه ظرف درپوش دار تا 10 روز در یخچال نگهداری کنید.
اگه روش تهیه کمپوت میوه خانگی رو دوست داشتی، نظرت رو با ما در میون بگذار.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.