در بین غذاهای سردی که سریع هم آماده میشن سالاد روسی یکی از بهترین هاست که اصالت روسی داره و شباهت خیلی زیادی به سالاد الویه داره. پایه اصلی این سالاد، سیب زمینی و هویج هست و با سبزیجات دیگه و سس مایونز ترکیب میشه…
سالاد روسی یه سالاد مجلسی هم هست که میتونید توی جشن تولدها در کنار غذاهای دیگه بصورت فینگر فودی سرو کنید که چیدمان جالبی هم داره!
سس سالاد روسی مایونزه که برای اینکه سالمتر باشه هم میتونید از سس مایونز وگان و هم از دستوری که در زیر اومده استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد روسی وگان:
- سیب زمینی متوسط، 2 عدد، (270 گرم)
- هویج بزرگ، 3 عدد، (270 گرم)
- نخود فرنگی منجمد یا تازه، 2 پیمانه
- خیار شور، خرد شده نگینی، 1 پیمانه
- نمک، ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس مایونز گیاهی:
- توفو ابریشمی، 150 گرم
- آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون، 1 و ½ قاشق غذاخوری
- روغن هسته انگور یا روغن غیر معطر دیگه، 1 قاشق غذاخوری
- مخمر تغذیه ای، ½ قاشق غذاخوری
- خردل، ½ قاشق چایخوری
- شوید خشک یا تازه، 1 مشت، خرد شده
- نمک برای طعم دادن
طرز تهیه بهترین سالاد روسی وگان:
- سیب زمینی ها رو با پوست در قابلمه بریزید و بپزید.
- بعد از 5 دقیقه هویج ها رو اضافه کنید. همه رو با هم به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که بتونید به راحتی چاقو داخل سیب زمینیها فرو ببرید، بپزید. (سیب زمینی نباید خیلی له بشه چون میخوایم بصورت مکعبی خردش کنیم)
- بعد از اتمام پخت سیب زمینی و هویج، اون ها رو زیر آب سرد بشویید.
- سیب زمینیها رو پوست بگیرید و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید. این باید حدود 2 پیمانه بشه. در یک کاسه قرار بدید.
- اگه هویج پوست ضخیمی داره پوست اون رو بگیرید و به صورت مکعب خرد کنید. هویج ها هم باید حدود 2 پیمانه بشن. به کاسه اضافه کنید.
- آب رو در قابلمه بجوشونید و نخود فرنگی تازه یا یخ زده رو درون قابلمه قرار بدید و حدود 2-3 دقیقه بپزید. آبکش کنید و به ظرف اضافه کنید.
- کنار بگذارید تا مواد کاملاً سرد بشن. (میتونید اون رو در یخچال قرار بدید تا روند کار سریعتر بشه.)
- خیارشور خرد شده رو به ظرف اضافه کنید. نمک بزنید و مخلوط کنید.
- برای سس مایونز، همه مواد رو در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا زمانی که قوام نرم و ابریشمی پیدا کنه. (یا از سس مایونز وگان آماده یا خانگی استفاده کنید.)
- سس مایونز رو با سبزیجات مخلوط کنید.
- روی سالادتون رو شوید بپاشید (اختیاری است).
- سرد سرو کنید.
یادت نره:
این سالاد رو میتونید تا 3-4 روز در یخچال نگهداری کنید.
امیدوارم که طرز تهیه بهترین سالاد روسی وگان رو دوست داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.