این نسخه پنیر پارمسان، کاملا وگان هست و وقتی خودتون توی خونه درستش کنید، کاملاً خیالتون راحته که غیرلبنی هست. طرز تهیه پنیر پارمسان آسان وگان بسیار عالی هست که در وعدههای غذایی زیادی استفاده میشود. پنیر پارمسان یکی از محبوبترین پنیرهای ایتالیایی است که در انواع غذاهای ایتالیایی کاربرد داره. ولی چون پایه پنیر پارمسان لبنی هست ما اینجا پنیر پارمسان کاملا گیاهی را به شما آموزش میدهیم. چه گیاهخوار باشید، چه از مصرف پنیر حیوانات اجتناب میکنید، این دستورالعمل برای شما مناسب است.
موارد استفاده برای پنیر پارمسان وگان:
روی غذاهای مختلف ایتالیایی، سالادها، سبزیجات پخته شده و موارد دیگر استفاده کنید! آن را در غذاهایی که به پنیر پارمسان نیاز دارند بکار ببرید. پنیر پارمزان معمولی رو از سس پستو ریحان حذف کرده، سپس پارمزان وگان رو در اون دستور جایگزین کنید تا مزهدار بشه. از این پنیر روی سبزیجات تنوری، مانند کلم بروکلی تنوری یا گل کلم تنوری بپاشید.
مواد لازم:
- شاهدانه، ½ پیمانه
- مخمر تغذیه ای، ¼ پیمانه
- پودر سیر، ½ قاشق چای خوری
- پودر پیاز، ½ قاشق چای خوری
- نمک دریایی، ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
کافی است مواد رو در یک کاسه یا شیشه با هم مخلوط کنید. بچشید و در صورت لزوم نمک بیشتری به آن اضافه کنید تا خوش نمکتر شود (من معمولاً کمی نمک دیگه اضافه میکنم) کار شما تمام شد!
این پنیر پارمزان وگان رو تا 3 ماه در یک ظرف درپوشدار در دمای اتاق نگهداری کنید.
امیدوارم که از طرز تهیه پنیر پارمسان آسان وگان در غذاهای خوشمزه استفاده کنید و لذت ببرید.
شما از این پنیر در کدام غذای خود استفاده میکنید؟ خوشحال میشم که نظراتتون رو با من در میان بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.