سس پستو یکی از انواع سس هاست که اصالتی ایتالیایی داره. سس ایتالیایی پستو چاشنی محبوب و لذیذی برای انواع غذاها مانند پاستا و انواع سالاد هست که می تونید با یک فرمول و دستور بسیار ساده تهیه ش کنید.
سس پستو رو با چه غذاهایی میشه خورد؟
برای چاشنی غذاهایی مثل پاستا، بعنوان دیپ با نان تست برای پیش غذا، روغن زیتون بیشتری بزنید و بعنوان سس روی بعضی از سالادها بریزید، روی سبزیجات کباب شده استفاده کنید. برای بعضی از سوپ ها میتونید اضافه کنید که عطر و طعم خیلی خوبی به غذا میده. شما دوست دارید توی چه غذاهایی از این سس استفاده کنید؟
این دستور وگانه و بجای پنیر پارمسان که در دستور اصلی هست، از آبلیمو استفاده شده. وقتی آبلیمو رو اضافه می کنید با روغن زیتون ترکیب خوبی میده و طعم پستو رو کامل میکنه. بخاطر همین دیگه جای خالی پارمسان اصلا حس نمیشه. این دستور خیلی ساده و راحت درست میشه و حتی سبک تر از پستو به روش سنتیه. در عرض چند دقیقه آماده میشه و خیلی خوشمزه است.
خواه وگان باشید یا نه، فکر می کنم این سس رو دوست داشته باشید. پس بریم که با هم طرز تهیه سس پستو رو یاد بگیریم.
مواد لازم:
- دانه کاج 1/2 پیمانه (یا تخم کدو یا مغز گردو)
- آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری
- سیر کوچک، 1 حبه
- نمک دریایی، 1/4 قاشق چای خوری (یا نمک ساده)
- فلفل سیاه، به میزان لازم
- برگ ریحان تازه، 2 پیمانه
- روغن زیتون 1/4 پیمانه، (برای نرم و لطیف شدن بافت سس)
طرز تهیه سس پستو:
- در میکسر یا غذاساز، دانه کاج، آب لیمو، سیر، نمک، فلفل رو با هم مخلوط کنید تا خوب خرد بشوند.
- برگ ریحان رو اضافه کنید تا ترکیب شوند.
- روغن زیتون رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- اگه دوست دارید بافتش نرم تر باشه روغن زیتون بیشتری اضافه کنید.
سس پستوی شما آمادست از طعم فوق العادش لذت ببرید!
یادت نره:
- اگه سس پستوی شما باقی موند میتونید اون رو تا 2 روز توی ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- برای نگهداری طولانی تر، پستو رو در قالب هاب یخ منجمد کنید. بعد ازینکه یخ زد قالب های یخی پستو رو در کیسه فریزر بگذارید و تا 2 ماه فریز کنید.
- اگه وجترین هستید میتونید برای طعم بهتر به ترکیب سس، پنیر پارمسان هم اضافه کنید.
- این سس رو میشه با سبزی های دیگه هم امتحان کنید مثل اسفناج یا جعفری.
- اگه دانه کاج در دسترستون نبود، از آجیل های دیگه استفاده کنید. (بادام زمینی، بادام، گردو، تخم گل آفتاب گردان، تخم کدو هم عالی میشه).
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.