سس قارچ وگن جزو اون دسته از سسهای پرطرفداره که اینجا دستور کاملاً گیاهیش رو داریم. این سس همراه با خوشمزه بودنش، طرز تهیه خیلی آسونی هم داره!
کاربرد این سس بسیار متنوعه یکی از ترکیبات خیلی خوشمزش روی سیب زمینی سرخ کرده یا سیب زمینی تنوریه. این سس تقریباً روی هر خوراکی معرکه میشه، یه مکمل خیلی خوب با پاستا هست و میتونه با پوره سیب زمینی وگن، پوره سیب زمینی و گل کلم وگان، استیک وگان، مرغ وگان سرو بشه.
به دلایل زیر عاشق این سس قارچ وگان خامهای میشید:
- غنی و خامهای هست.
- ساخته شده با خامه بادام هندی
- عطر قارچ رو همراهش داره!
- با پاستا یا سیب زمینی یا تقریباً هر چیز دیگهای سرو میشه!
مواد لازم:
- کره گیاهی، 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- سیر، خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
- آویشن خشک، 1 قاشق غذاخوری
- قارچ (خرد شده)، 280 گرم
- آب سبزیجات، (آب+عصاره سبزیجات)فنجان 3/4
- خامه بادام هندی، 1 پیمانه
- نمک، 1/2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه، 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- کره گیاهی و روغن زیتون رو در یک ماهیتابه بریزید.
- سیر و آویشن رو اضافه کنید تا کره ذوب و مخلوط گرم بشه.
- قارچ های خرد شده رو اضافه کنید تا قارچ ها نرم شوند.
- آب سبزیجات و خامه بادام هندی رو اضافه کرده و هم بزنید.
- حرارت رو کم کنید و آرام هم بزنید تا سس غلیظ بشه.
- نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید.
یادت باشه:
- اگه از خامه بادام هندی دستور من استفاده کردید به همون میزان گفته شده و تست شده به مواد اضافه کنید. ولی اگر از کرم بادام هندی دستور دیگری استفاده میکنید 1 پیمانه بریزید.
- توی دستور خامه بادام هندی از آبلیمو استفاده شده که یک طعم ترش مطلوبی رو به سس میده، ولی اگر طعم کلاسیک رو میپسندید بجای همان میزان آبلیمو، از آب اضافه کنید.
- باقیمانده سس رو تا 3-4 روز در یخچال و تا یک ماه در فریزر میتونید نگهداری کنید.
امیدوارم از طرز تهیه سس قارچ وگن لذت برده باشید. نوش جان♥
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.