اگر طرز تهیه کیک وانیلی وگان رو امتحان نکردید، همین الان اون رو درست کنید که عاشقش میشید، یه کیک بدون تخم مرغ و بدون لبنیات و فوق العاده خوشمزه و زیبا! دیگه چی بهتر از این؟ درست کردن این کیک وگان خیلی راحته و حتی بچه ها هم میتونن توی درست کردنش بهتون کمک کنند.
این دسر نیاز به مواد خاصی نداره و مواد اولیش توی خونه پیدا میشه. این یه کیک دو لایه است که با مواد میانی خامه ای وگان پر میشه و در نهایت روی اون رو با توت فرنگی یا هر چیزی که خودتون بخواهید میتونید طراحی کنید.
مواد لازم برای کیک وانیلی:
- آرد همه منظوره (آرد قنادی)، 1 و 3/4 پیمانه (220 گرم)
- شکر سفید، 1 پیمانه (200 گرم)
- جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- شیر سویا (یا سایر شیرهای غیر لبنی)، 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
- عصاره وانیل، 2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون (یا روغن گیاهی)، 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
- سرکه سفید (یا سرکه سیب)، 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خامه کیک:
- شکر پودر شده یا پودر قند، 3 و 3/4 پیمانه (450 گرم)
- کره گیاهی، 3 قاشق غذاخوری (45 گرم)
- شیر سویا (یا سایر شیرهای غیر لبنی)، 4 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، 2 قاشق چایخوری
برای تزیین کیک:
- توت فرنگی تازه، مقداری
طرز تهیه کیک وانیلی وگان:
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- آرد رو در یک کاسه الک کنید.
- شکر، جوش شیرین و نمک رو اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- شیر سویا، وانیل، روغن و سرکه رو اضافه کنید و با یک لیسک دستی سریع مخلوط کنید تا فقط ترکیب بشه.
- دو قالب کیک گرد رو با روغن چرب کنید (یا با اسپری نچسب بپاشید) و کاغذ روغنی رو به صورت دایره ای برش بدید تا اندازه ته قالب بشه.
- خمیر رو به طور مساوی بین اونها تقسیم کنید.
- به مدت 30 دقیقه بپزید.
- از فر خارج کنید و با استفاده از یک خلال دندان، به وسط کیک فرو ببرید و چک کنید اگه به خلال دندان چیزی نچسبید کیک پخته شده است.
- کیک رو در جای خنک قرار بدید تا خنک بشه.
- خامه کیک رو آماده کنید.
- پودر قند، کره وگان، وانیل و نیمی از شیر سویا رو اضافه کنید.
- با سرعت کم همزن برقی شروع کنید به مخلوط کردن، سرعت رو به آرامی افزایش بدید. بقیه شیر سویا رو فقط به میزان لازم اضافه کنید تا یکدست و خامه ای بشه. اگر کره وگان شما مقدار آب بیشتری داره، ممکنه نیازی به استفاده از همه شیر سویا نباشه.
- اگر خامه شما هنوز کمی رقیقه، پودر قند بیشتری اضافه کنید، ولی اگر غلیظ بود، شیر سویا بیشتری اضافه کنید. قوام خامه باید به اندازه ی کافی غلیظ باشه که از روی کیک نریزه، اما به اندازه ای رقیق باشه که قابل پخش روی کیک باشه.
- وقتی کیک شما کاملا خنک شد، در بالای یکی از لایه ها خامه رو اضافه کنید.
- لایه دوم رو روی اون اضافه کنید و اون رو کاملاً خامه کشی کنید و با استفاده از چاقو کنارههای کیک رو با دقت خامه بزنید.
- با توت فرنگی تازه تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.
- اگر فوراً سرو نمیکنید، توت فرنگی ها رو کنار بگذارید یا اون ها رو در بشقاب کنار کیک سرو کنید، تا کیک خیس نشه.
یادت نره:
برای نتیجه بهتر توصیه میشه که آرد رو وزن کنید.
امیدوارم آموزش پخت کیک کاملا وگان و گیاهی امروز رو دوست داشته باشید. این دسر وگان رو درست کنید و به دوستانتون هم پیشنهادش بدید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.