در اینجا دستور تهیه چیپس نخود یا نخود کریسپی رو بهتون یاد میدم. چیپس نخود یک میان وعده گیاهی با پروتئین عالیه!
یا به تنهایی از خوردن اون لذت ببرید یا از اون بخاطر بافت تردش به غذاهای سالم مورد علاقه تون مثل سالاد اضافه کنید.
نخود برای اضافه کردن به سوپ ها، خورش ها، سالادها، ساندویچ ها عالیه. نخود نه تنها منبع پروتئین گیاهی خوبی هست، بلکه میتونه توی ظرف غذاتون بعنوان ساید دیش یا دورچین بافت خوشگلی رو ایجاد کنه! و یا داخل سالاد سیب زمینی و نخود استفاده بشه.
چیپس نخود بخودی خود، (شعر بافتم الان :D: ) یک اسنک یا میان وعده وگان و سالمه.
حالا چجوری چیپس نخود درست کنیم؟
خیلی ساده است، فقط به سه چیز نیاز داریم نخود خیس خورده و پخته شده یا کنسرو نخود، روغن زیتون و نمک همین! اگه به ادویه خاصی مثل فلفل هم علاقه دارید میتونید بهش اضافه کنید.
مواد لازم:
- نخود خیس خورده و پخته شده
- روغن زیتون
- نمک دریایی (یا نمک ساده)
- ادویه ی دلخواه (پاپریکا، پودر سیر، پودر کاری، فلفل، زیره و یا …)
طرز تهیه:
- فر رو گرم کنید و نخود رو رو آبکشی کنید.
- نخودها رو روی یک حوله آشپزخانه پخش کنید و به آرامی اونها رو کاملاً خشک کنید.
- هر نوع پوست اضافی رو از نخودها جدا کنید.
- نخودها رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بطور یکنواخت بچینید و بهشون روغن زیتون و مقدار سخاوتمندانهای نمک دریایی بزنید.
- سینی رو به داخل فر از قبل گرم شده بگذارید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که ترد بشه، اجازه بدید تا برشته بشه.
- حالا از فر خارجشون کنید. چیپس نخود شما آماده ست، در حالی که نخود هنوز گرمه، نوش جان کنید.
خیلی ساده بود نه؟!
یادت نره:
- قبل از ریختن روغن زیتون مطمئن بشید که اونها کاملاً خشک شده اند – نخودهای مرطوب که پوست داشته باشند، ترد نمی شوند. پوست نخودها رو مخصوصا پوست مرطوب رو از نخودها جدا کنید.
منبع: loveandlemons.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.