امروز دستور سالاد کاهو و نخود کریسپی با سس سیر رو بهتون آموزش میدیم. سالاد نخود و کاهو همراه با سس سیر سرو میشه که عطر و طعم خوبی به این سالاد میده.
فقط کافیه نخودها رو از 24 ساعت قبل بخیسانید و در حین خیساندن هم چند بار آب اونها رو عوض کنید تا نفخ اون کامل از بین بره. و نخودها رو بپزید. بعد از آبکشی و خشک شدن اونها رو با افزودن ادویههایی مثل پاپریکا، پودر سیر، نمک دریایی، فلفل، زیره معطر کنید و با کمی روغن زیتون در فر یا در تابه روی گاز تفت بدید تا کریسپی بشه. یا دستور کامل کریسپی نخود رو که قبلا آموزش دادیم از اینجا بخونید.
این سالاد خوشمزه رو میتونید در کنار غذا و یا به عنوان یک وعده شام رژیمی و سبک میل کنید زیرا غنی از فیبر و پروتئین گیاهی هست.
مواد لازم سالاد:
- کاهو، یک دسته
- نخود کریسپی، 1 پیمانه
مواد لازم برای سس سیر:
- سیر، 1 بوته
- ارده کنجد یا خمیر کنجد (سس تاهینی)، ¼ پیمانه
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری (برای تفت دادن سیر)
- لیمو، 2 عدد متوسط *
- شربت افرا (یا عسل اگر وگان نیستید) 1-2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آب گرم
طرز تهیه:
- حبههای سیر رو از هم جدا کرده و با پوست در فر با دمای 190درجه سانتیگراد قرار بدید روی اونها رو کمی روغن زیتون بریزید. سیرها رو تا جایی که کمی قهوهای و عطرشان بلند شود در فر بپزید.
- نخودها رو با ادویه تفت بدید. یا برای دستور تهیه نخود کریسپی به این دستور مراجعه کنید.
- پوست سیرها رو جدا کنید و سیرها رو خیلی ریز رنده و له کنید.
- تمام مواد لازم برای سس رو با هم بخوبی مخلوط کنید و سیرهای رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید.
- سس رو بچشید و اگر ترشی بیشتری لازم دارید؛ آبلیموی بیشتر و درصورتی که میخواهید طعم شیرینتری داشته باشد کمی شربت افرا اضافه کنید.
- کاهو رو به قطعات متوسط خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. قبل از اضافه کردن سس، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو و روغن زیتون به کاهو اضافه کنید و با دست ماساژ بدید تا بافتش نرم تر بشه.
- حالا به اندازه دلخواه سس سیر رو اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
- روی کاهوها نخود کریسپی رو بریزید و سرو کنید.
- این سالاد رو تا چند روز در یخچال میتونید نگه دارید.
امیدوارم از دستور سالاد کاهو و نخود کریسپی با سس سیر لذت برده باشید. نوش جان💚
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.