خورش لوبیا سبز بدون گوشت یه روش عالی برای لذت بردن و استفاده از خواص لوبیا سبز هست. با لوبیا سبز غذاهای مختلفی مثل: استانبولی پلو، کوکو، خوراک قارچ و لوبیا سبز و… میشه درست کرد و یکی دیگه از غذاهای عالی ایرانی خورش لوبیا سبز گیاهی هست که ما در این آموزش خورش لوبیا سبز با سیب زمینی و قارچ رو یاد دادیم که خیلی خوشمزست.
مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز گیاهی:
· لوبیا سبز، 400 گرم
· پیاز، 1 عدد متوسط
· سیب زمینی، 1 عدد متوسط
· قارچ، 3 عدد
· رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری
· نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین، به میزان لازم
· آبلیمو یا آبغوره، 1 قاشق غذاخوری
روش پخت خورش لوبیا سبز گیاهی:
1. اول پیاز رو رشته ای خرد کنید و در مقداری روغن توی قابلمه سرخ کنید تا کاراملی و شفاف بشه.
2. ادویه ها و نمک رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید.
3. سیب زمینی رو خلالی برش بدید و به مخلوط اضافه کنید و سرخ کنید.
4. در این مرحله رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که خامی رب گرفته بشه.
5. قارچ ها رو خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و کمی مخلوط داده و تفت بدید.
6. لوبیا سبزها رو که به قطعات 2 تا 3 سانتی متری برش دادین و کمی بخارپز کردین به مخلوط اضافه کنید و دو لیوان آب روی مواد بریزید.
7. در قابلمه رو بذارید تا خورش بپزه و با حرارت متوسط جا بیوفته و آبش کمتر بشه.
8. خورش رو با برنج زعفرانی ویا به صورت خوراک با نان به همراه سالاد دلخواه نوش جان کنید.
یادت نره:
· به جای قارچ میتونی از گوشت های گیاهی آماده هم استفاده کنی و حتی میتونی بدون قارچ درستش کنی.
· به همراه رب گوجه میتونی پوره گوجه فرنگی (گوجه فرنگی رنده شده) هم توی خورش بریزی که هم لعاب بیشتری داره و هم خوشمزهتر میشه اما همون رب گوجه هم کفایت میکنه.
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.