کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پرطرفدار ایرانی هست که کمتر کسی رو میشناسیم که علاقهای بهش نداشته باشه! این کوکو به دو روش درست میشه یکی با سیب زمینی خام و دیگری با سیب زمینی پخته. هر دو روش پختنش آسونه.
در این آموزش روش پخت کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ و وگان رو یاد میدیم که با سیب زمینی خام درست میشه. این کوکو رو هر کس یجوری درست میکنه و با ترکیب مواد مختلف درست میشه مثلا توی این روش ما عدس قرمز یا دال عدس رو هم اضافه کردیم که هم پروتئین داره و هم پوک و خوش طعم میشه.
کوکوی سیب زمینی و یا کتلت سیب زمینی میتونه یه شام و یا ناهار راحت اما خوشمزه به همراه دورچین سالاد و سبزیجات باشه. پس بریم برای درست کردن این کوکوی مجلسی و خوشمزه:
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی وگان:
- عدس قرمز، ¾ پیمانه
- پیاز قرمز کوچک، 1 عدد خرد شده
- سیر، 2 حبه
- سیب زمینی متوسط (خام)، 2 عدد
- هویج متوسط، 1 عدد
- آرد، 5 قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا (دودی)، ½ قاشق چای خوری
- دارچین، ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز، به میزان لازم
- نمک، به میزان لازم
- فلفل سیاه، به میزان لازم
مواد لازم برای سس سرو:
- سس مایونز وگان، 3 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی، 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر، 1 قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا (دودی)، ½ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل، به میزان لازم
روش پخت کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ و وگان:
- عدس قرمز یا دال عدس رو در یه قابلمه کوچک بپزید و بعد آبکش کنید.
- سیب زمینی، هویج و سیر رو پوست بگیرید و رنده کنید.
- پیاز رو نگینی ریز خرد کنید.
- در یک کاسه بزرگ، اونها رو با عدس قرمز پخته شده، سیر، پیاز، آرد و ادویهجات ترکیب کنید و خوب هم بزنید. *
- مقداری روغن رو در تابه نچسب گرم کنید برای هر کوکو تقریبا دو قاشق غذاخوری از مواد بردارید و شکل بدید بعد در تابه قرار بدید. (یا اینکه یکباره کل مایه کوکو رو در تابه بریزید).
- هر طرف رو به مدت سه تا چهار دقیقه با حرارت متوسط بپزید. یا اینکه کوکوی سیب زمینی رو در فر روی کاغذ روغنی بپزید. (حدود 20 دقیقه، و حین پخت زیر رو رو کنید).
- برای سس سرو وگان، همه مواد رو ترکیب کرده و خوب هم بزنید.
یادت نره:
- برای جلوگیری از جذب روغن کوکو سیب زمینی، اونها رو در تابه تفلون درست کن و بعد از اینکه سرخ شد، دستمال روغنگیر و یا دستمال کاغذی کف بشقاب بذار تا روغن اضافیش جذب دستمال بشه.
- اگه حس کردی که مواد به هم دست نداده و از هم وا میره مقدار آرد بیشتری اضافه کن.
- بعد از اینکه عدس ها پخته شد بذار تا آب اون ها کامل گرفته و خشک بشه بعد به مواد اضافه کن.
امیدوارم که از خوردن این کوکوی وگان لذت ببرید. نوش جان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.