در این مطلب میخوام روش پخت کوکو کدو سبز وگن و خوشمزه رو بهتون آموزش بدم. غذایی که خیلی سریع آماده میشه و مناسب برای یه وعده شام یا ناهار شماست♥.
کوکو کدو سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است. این کوکو علاوه بر اینکه یک غذای فوری و سبک است فواید زیادی نیز برای بدن دارد. غذاهای زیادی رو میتونید با کدو سبز بپزید مثل کدو سبز شکم پر، پیتزای کدو سبز و …. .
مواد لازم:
- آرد گندم کامل، ½پیمانه
- آرد نخود، ¼ پیمانه
- کدو سبز رنده شده ریز 3 پیمانه (2 عدد متوسط کدو سبز)
- پیاز ریز خرد شده ⅓ پیمانه
- سیر ریز خرد شده، ½ قاشق چایخوری
- ساقه کرفس خرد شده، 2 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده، 2 قاشق غذاخوری یا (برگ گشنیز)
- فلفل سیاه خرد شده، ½ قاشق چای خوری یا ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه – طبق سلیقه خودتون.
- بیکینگ پودر، ½ قاشق چایخوری
- نمک مقدار لازم
- روغن زیتون یا روغن آفتابگردان یا هر روغنی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
- اول از همه کدو سبز رو خوب بشورید و خشکش کنید چون میخوایم با پوست رندش کنیم ترجیحاً رنده متوسط. (ولی اگه بخواین میتونین شما پوستشو بگیرید).
کدو رو رنده کنید.
- آب کدو سبز رو بگیرید یا بدون روغن تفتش بدید.
- کدو سبز رنده شده، پیاز ریز خرد شده، ساقه کرفس خرد شده و سیر خرد شده رو در یه کاسه مخلوط کنید.
- آرد گندم و آرد نخود رو بهش اضافه کنید.
- نمک و بیکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنید.
- مواد رو خیلی خوب با هم مخلوط کنید. بسته به میزان آب مواد، ممکنه شل باشه اگه اینطور بود بهش آرد اضافه کنید.
- مواد رو در روغن داغ سرخ کنید.
امیدوارم از روش پخت کوکو کدو سبز وگن در کنار طعم جدید و خوشمزه اش لذت ببرید.
یادت نره:
میتونی این کوکوی گیاهی خوشمزه رو توی فر هم درست کنی (در اینصورت حتما کاغذ روغنی استفاده کن).
منبع: vegrecipesofindia.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.