آلبالو پلو شیرازی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیه که اصالت این غذا به شهر شیراز برمیگرده و جزو غذاهای فصلی محسوب میشه. آلبالو پلو با قلقلی وگان عدس و کینوا، برای مهمانی یه غذای گیاهی مجلسی و عالی هست.
شما میتونید آلبالو رو در فصل تابستان فریز کنید تا برای بقیه فصل ها هم موجود داشته باشید و قبل از پخت آلبالو پلو با آلبالوی فریزری آلبالوها رو از فریزر خارج کرده تا کاملا یخ زدایی بشوند و بعد طبق مراحل پیش برید.
آلبالو پلو با روش های مختلفی تهیه میشه که در اینجا دستور مجلسی و با قلقلی های گیاهی آماده شده. با وی جی ها همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی:
- آلبالوی تازه، 500 گرم
- پیاز، 1 عدد
- برنج، 2 پیمانه برای 2 نفر
- زعفران، 1 قاشق غذاخوری
- شکر، 200 گرم
- نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
- خلال پسته و بادام برای تزیین
طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی:
- اول آلبالوها رو تمیز بشویید و هسته ش رو خارج کنید.
- بعد شکر اضافه کنید و تا کامل به خوردش بره و آب بندازه.
- بعد روی حرارت بذارید تا پخته بشه و غلظت پیدا کنه. در حین پخت مدام کف روی مربا رو بردارید.
- البالو ها رو جدا کنید و آب آلبالو رو روی حرارت بذارید تا غلیظ تر بشه و بعد برای شربت ازش استفاده کنید.
- برنج رو بخیسونید و بپزید و آبکش کنید.
- قابله رو روی حرارت بذارید و کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر (نان یا سیب زمینی) رو کف قابلمه بچینید.
- کمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد آلبالو رو روی اون بریزید تا مواد تمام بشه.
- نصف لیوان از شربت آلبالو رو به همراه سه قاشق روغن مایع روی مواد برنج بریزید.
- اجازه بدید پلو تا نیم ساعتی دم بکشه. اول زیر حرارت نسبتا زیاد باشه تا داخل قابلمه بخار بپیچه و بعد شعله رو کم کنید.
- مقداری از برنج رو با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی پلو رو با برنج زعفرانی خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
یادت نره:
آلبالو پلو شیرازی رو بعد از پخت میتونی همراه با کوفته قلقلی های گیاهی سرو کنی.
ممنون از دستورهای غذایی خوبتون
منم خیلی دلم میخواد وگان بشم همیشه فکر میکردم خیلی سخته
با دیدن سایتتون واقعا به اینکه از پسش بربیام امیدوار شدم و بنظرم خیلی قابل انجام تر شد
بزودی منم گوشت رو میذارم کنار
سپاس از نظر خوبت
حتما از پسش برمیای خوشحالم که این رو میشنوم