بادمجان شکم پر یه غذای خوشمزه و محبوبه که اصالتش به استان گیلان برمیگرده و برای همین با سبزیجات شمالی طعم خاص و متفاوتی داره. بادمجان شکم پر گیلانی برای مهمانی یه پیشنهاد عالیه و هم مناسب مهمان گیاهخوار و هم غیرگیاهخوار هست.
اسم دیگه این غذا بادمجان کباب گیلانی هست که در شمال کشور به این اسم بیشتر نام برده میشه.
در این مطلب از وی جی ها طرز تهیه بادمجان شکم پر با گردو و سبزیهای معطر شمالی مثل چوچاق و خالواش رو آموزش دادیم که طعم و عطر فوق العادهای داره. ولی اگه این سبزیجات رو در دسترس نداشتید میتونید از سبزیجات معطر دیگه مثل گشنیز، نعنا، ترخون هم استفاده کنید.
بادمجان شکم پر یکی از انواع خوراک هاییه که داخلش رو با مواد پر میکنن و طرز تهیه اش شبیه به دلمه است. این غذا به روشهای مختلفی تهیه میشه.
ولی اگه بدنبال یه غذای گیاهی بدون گوشت و مجلسی هستی طرز تهیه بادمجان شکم پر رو مرحله به مرحله دنبال کن.
بادمجان شکم پر رو در فر هم میشه درست کرد. کافیه مواد رو داخل بادمجان ها قرار بدی و با سسش داخل فر بذاری تا غذا جا بیوفته.
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر شمالی:
- بادمجان، 4 عدد
- پیاز، 1 عدد متوسط
- گردو، آسیاب شده یک لیوان
- رب انار، 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی، 2 عدد
- سبزی معطر شمالی، چوچاق و خالواش (اگر موجود نبود، گشنیز و نعنا)
- نمک و زردچوبه و فلفل قرمز، به میزان لازم
طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی، یک غذای بدون گوشت مجلسی:
- بادمجان ها رو پوست بگیرید و داخل آب نمک بذارید تا تلخیش گرفته بشه.
- بادمجان رو آبکشی کرده و داخل روغن همه طرفش رو خوب سرخ کنید.
- پیازهارو رنده کرده و داخل تابه سرخ کنید.
- پیازها که کمی سبک شد گردو رو آسیب کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت بدید.
- رب گوجه و رب انار رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
- اگه مواد سفت و کم آب بود کمی آب اضافه کنید تا خوب مخلوط بشه.
- سبزی ها و ادویه هارو اضافه کنید و تفت بدید.
- بادمجان ها رو برش طولی بزنید و داخلش رو از هم کمی باز کنید.
- داخل بادمجان ها رو با قاشق از مواد پر کنید.
- حالا کمی از مواد رو داخل تابه با مقداری آب و رب انار بریزید و بادمجان ها رو داخلش قرار بدید.
- دو گوجه رو هم برش بدید و داخل آب کنار بادمجان ها قرار بدید و درب تابه رو ببندید.
- صبر کنید تا سس کمی غلیظ بشه و گوجه ها بپزه.
- بادمجان شکم پر گیلانی آمادست. نوش جان.
یادت نره:
- برای خرید بادمجان سعی کن بادمجان های براق و کشیده و بدون لک رو انتخاب کنی.
- موقع پوست کندن بادمجان کلاهکش رو برش نزن و بذار بمونه.
- برای گرفتن تلخی بادمجان هم میتونی داخل آب نمک قرار بدی و هم نمک بپاشی و بذاری چند دقیقه بمونه تا آب تیره ازش خارج بشه.
- برای تهیه بادمجان شکم پر بهتر هست از بادمجانهای کوتاه و گوشتی استفاده کنی.
- این غذا رو با پلوی زعفرانی و یا با نان یا به تنهایی میتونی میل کنی.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.