اگر به دنبال ایدههای جدید برای شیرینی هستید و یا از طعم شیرینیهای خشک معروف خسته شدهاید امروز طرز تهیه بار کره بادام زمینی وگان برای شما طراحی شده، شیرینی با کره بادام زمینی یک طعم و بافت خاص و متفاوت و البته وگان!
پس مواد اولیه رو آماده کنید و همگام با وی جی ها مراحل تهیه این شیرینی وگان رو اجرا کنید. مطمئن باشید طعم و بافت این شیرینی آنقدر عالی است که شما رو وادار میکنه هر وقت هوس کردید دست به کار بشید و خیلی راحت این دسر رو درست کنید.
مواد لازم:
- خرده کوکی، 1 و ½ پیمانه
- شکر پودر شده یا پودر قند، 1 و ½ پیمانه (180 گرم)
- کره بادام زمینی نمکی، 1 پیمانه (250 گرم)
- کره گیاهی (ذوب شده)، ½ پیمانه (112 گرم)
- چیپس شکلات یا شکلات تختهای، 2 پیمانه (350 گرم)
طرز تهیه بار کره بادام زمینی وگان:
-
- کوکی ها رو به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کرده و خردشون کنید.
- شکر پودر شده رو اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- کره وگان رو ذوب کنید و به همراه کره بادام زمینی به کاسه مخلوط اضافه کنید و با قاشق کاملا مخلوط کنید.
- این ترکیب باید کاملا جامد و غلیظ باشه.
- کف یک ظرف رو کاغذ روغنی بچینید بصورتی که از کنارههای ظرف بیرون اومده باشه (برداشتنش آسانتره).
- مخلوط کوکی رو به ظرف منتقل کرده و اون رو به صورت یکدست صاف کنید و داخل فریزر قرار بدید.
- شکلات چیپسی یا تختهای رو با مایکروویو یا به روش بن ماری به مدت 30 ثانیه ذوب کنید و اون رو هم بزنید
- روی سطح کوکیهای خرد شده یک لایه شکلات آب شده بریزید و به طور یکنواخت صاف کنید. داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
- وقتی سفت شد و خودش رو گرفت، بصورت مربع برش بزنید. *
- باقیمانده شیرینی رو در یخچال نگه دارید و تا یک هفته از اون لذت ببرید. داخل فریزر هم میتونید نگه دارید.
یادت نره:
* برای جلوگیری از شکاف شکلات هنگام برش دادن، چاقو رو در آب داغ فرو کنید، خشک کنید و سپس برش بدید. برای هر برش این کار رو تکرار کنید.
امیدوارم که از طرز تهیه این شیرینی وگان لذت برده باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.