این غذای گیاهی و پر از خاصیت نه تنها مخصوص گیاهخواران هست بلکه غیرگیاهخوران هم از خوردن اون لذت خواهند برد. جلوگیری از عفونت، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت استخوانها، سم زدایی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن تنها بخشی از خاصیتهایی هستند که با مصرف لوبیا سبز از اونها بهرهمند میشین.
پس اگه به دنبال یه غذا با لوبیا سبز و بدون گوشت هستین این آموزش برای شماست.
مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ و لوبیا سبز:
- لوبیا سبز، حدود 9 پیمانه
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- سیر، خرد شده، 1 قاشق چایخوری
- قارچ دکمه ای، خرد شده، 220 گرم *
- سس سویا، 1 قاشق غذاخوری *
- شیر نارگیل، 400 میلی لیتر *
- نشاسته ذرت، 1 قاشق غذاخوری
- پیاز ترد و سرخ شده، 170 گرم
طرز تهیه خوراک قارچ و لوبیا سبز مجلسی
- لوبیا سبز رو در آب درحال جوش به مدت 3 دقیقه بجوشونید.
- سپس آبکشی کرده و در یه کاسه بریزید و کنار بذارید.
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- روغن زیتون و سیر له شده رو به همراه قارچ خرد شده و سس سویا به ماهیتابه اضافه کرده و تفت بدید تا قارچ نرم بشه.
- شیر نارگیل رو اضافه کنید تا با قارچ ها تا به آرامی بپزن.
- حالا نشاسته ذرت رو با کمی آب سرد به صورت خمیر در بیارید و اون رو به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظ بشه.
- مخلوط قارچ رو به همراه لوبیا سبز در ظرف ریخته و 1/3 پیمانه پیاز سرخ شده ترد رو به اون اضافه و مخلوط کنید.
- به ظرف فر منتقل کنید و داخل فر قرار بدید تا به مدت 20 دقیقه پخته بشه.
- بعد از 20 دقیقه اون رو از فر خارج کنید و پیازهای سرخ شده ترد باقیمانده رو روش بریزید.
یادت نره
- لوبیا سبز میتونه تازه و یا منجمد باشه. در هر دو صورت خوشمزه میشه.
- شیر نارگیل باید شیرین نشده باشه ولی می تونید از یه شیر گیاهی دیگه استفاده کنید مثل شیر سویا یا بادام.
- بجای پخت در فر در تابه در دار هم میتونید بپزید.
- باقی مانده مواد غذایی رو میتونید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو حتما گرم کنید.
طرز تهیه خوراک لوبیا سبز بدون گوشت رو دوست داشتید؟ حتما این خوراک مجلسی رو برای مهمان گیاهخوارتون درست کرده و خوشحالش کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.