یکی از انواع خورشهای خوشمزه ایرانی خورش به آلو هست، که مثل خیلی دیگه از خورشهای بدون گوشت و گیاهی سریع و آسون درست میشه. خورش به آلو بدون گوشت به دلیل اینکه به میوهی فصل پاییز هست از خورشهای فصلی محسوب میشه اما میتونید میوه به رو فریز کنید تا در فصلهای دیگه سال هم کلی ازش داشته باشید. گرچه بهتر هست هر چیزی رو در فصل خودش مصرف کنیم! 🙂
از مهمترین خواص میوه بِه میشه کمک به سلامت دستگاه گوارش، سم زدایی کبد، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون اشاره کرد. ضمن اینکه هر خورش گیاهی و بدون گوشتی خیلی سالم تر هم هست.
پس با وی جی ها همراه باشید تا طرز تهیه این خورش گیاهی خوش طعم رو بهتون آموزش بدیم:
مواد لازم برای تهیه خورش به آلو بدون گوشت:
- پیاز، یک عدد متوسط
- به، یک عدد
- سیب زمینی، یک عدد
- رب گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری
- روغن، به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه، آبلیمو، به میزان لازم
- زعفران یا رب انار، به دلخواه
طرز تهیه خورشت به آلو بدون گوشت:
- بِه مکعبی خرد شده رو به همراه پیاز خرد کرده نگینی شده در مقداری روغن سرخ کنید.
- مقداری که تفت داده شد و پیازها شفاف شد، ادویهها رو اضافه کنید.
- رب گوجه فرنگی بزنید و سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته بشه.
- حدود دو لیوان آب رو اضافه کنید و درب قابلمه رو ببندید تا خورش بپزه و جا بیوفته.
- آبلیمو رو اضافه کرده و طعم و مزهها رو اندازه کنید.
- برای عطر و طعم بهتر مقداری زعفران دم کشیده بزنید. اگر دوست دارید به جای زعفران، رب انار اضافه کنید.
- به همراه برنج یا نان سرو کنید. طعمش فوق العادست…
خورشت به یکی از غذاهای محبوب ایرانیه که به همراه آلو، لپه، گردو و… در طعم های شیرین و ملس و با چاشنی های مختلف هم تهیه میشه. شما طرز تهیه خورشت به آلو بدون گوشت رو دوست داشتین؟ نوش جان
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.