انتخاب میان وعده های سالم و خوشمزه همیشه کار سختیه، همین بهانه کافیه تا طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی رو با شما در میان بگذارم. ذرت کبابی در مکزیک به روش جالبی درست شده و در خیابانها فروخته میشه و مردم از طعم خیلی خوبش لذت میبرند. کمتر کسی رو میشناسم که به ذرت یا بلال علاقهای نداشته باشه. مخصوصا بچهها که عاشقش هستند.
در شبهای فصل سرد در کنار منقل و آتش و دورهمیهای دوستانه واقعا میچسبه. خب در این دستور سعی کردیم از موادی استفاده کنیم که طعم بلال رو چند برابر خوشمزهتر بکنه پس با وی جی ها همراه باشید تا طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی رو با هم یاد بگیریم:
مواد لازم:
- شیر بلال، 4 عدد (پوست کنده)
- سس مایونز، ¼ پیمانه *
- آب لیمو، 1 قاشق چای خوری
- پودر فلفل (چیلی)، ½ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (اختیاری، برای تندی بیشتر)
- نمک (دریایی)، ¼ قاشق چای خوری
- پنیر پارمسان، (حدود ½ فنجان) *
- گشنیز، ریز خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- در حالی که ذرت رو کباب میکنید، مخلوط سس رو آماده کنید.
- در یک کاسه کوچک، سس مایونز، آب لیمو، پودر چیلی، فلفل سیاه و نمک رو هم بزنید و مخلوط کنید.
- در یک کاسه جداگانه پنیر و گشنیز رو با هم مخلوط کنید. هر دو کاسه رو کنار بگذارید.
- وقتی ذرت آماده شد، مخلوط سس مایونز رو روی تمام قسمتهای ذرت با برس آغشته کنید.
- در یک بشقاب، مخلوط پنیر پارمسان و گشنیز رو روی ذرت بپاشید، در صورت لزوم، ذرت رو بچرخانید. ذرت آماده شده رو در بشقاب جداگانه قرار بدید. برای ذرت های دیگر نیز همین کار رو تکرار کنید.
- در صورت تمایل کمی فلفل اضافی روی ذرت بپاشید.
- گرم سرو کنید. نوش جان.
یادت نره:
- این دستور رو وگان درست کنید:
به جای سس مایونز از دستور خامه ترش وگان و یا از سس مایونز وگان استفاده کنید.
و به جای پنیر پارمسان لبنی، پارمسان وگان بپاشید (یا میتونید کلا اون رو حذف کنید.)
امیدوارم از خوردن این میان وعده عالی در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.