برای طرز تهیه رولت دارچینی وگان خوشمزه با وی جی ها همراه باشید. رولت دارچینی یا نان دارچینی حلزونی نوعی شیرینی خشک فوقالعاده زیبا و در عین حال خوشمزه است که میتونه جزو شیرینی های عید نوروز و جشن های شما باشه. مواد موجود در این شیرینی دارچینی خیلی ساده و در دسترس هست. در نتیجه به راحتی میتونید اون رو در خانه تهیه کنید.
رول دارچینی عطر و طعم نو و جدیدی رو برای شما خواهد داشت و قطعا از طعم و مزه اون خوشتون میاد. پیشنهاد میکنم از این دسر خوشمزه غافل نشید.
مواد لازم برای تهیه رولت دارچینی:
برای مخمر
- آب گرم، ½ پیمانه
- 1 بسته مخمر خشک فعال
- 1 قاشق چایخوری شکر
مواد خمیر
- روغن نارگیل ذوب شده، ⅓ پیمانه
- شیر بادام، در دمای اتاق، ½ پیمانه
- شکر، ⅓ پیمانه
- نمک، 1 قاشق چایخوری
- آرد، 2 و ¾ پیمانه
مواد داخل رولت
- شکر قهوه ای، ½ پیمانه
- دارچین، 1 و ½ قاشق غذاخوری
سس روی رولت
- پودر قند، الک شده، 1 و ½ پیمانه
- شیر بادام، 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- یک ظرف مخصوص فر رو چرب کنید.
- در یک کاسه کوچک، آب، مخمر و شکر رو با هم، مخلوط کنید. 5 دقیقه یا تا زمانی که مایه کف کنه کنار بگذارید.
- خمیر رو درست کنید: در یک کاسه متوسط روغن نارگیل، شیر بادام، شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید.
- مخلوط مخمر رو هم بزنید.
- آرد رو در یک کاسه بزرگ قرار بدید، سپس مخلوط مخمر رو اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب بشه.
- خمیر کمی چسبناک خواهد بود. با دستان خود، خمیر رو ورز بدید و سپس اون رو روی سطح آرد پاشی شده قرار بدید.
- 3 تا 4 دقیقه ورز بدید تا یکدست بشه، در صورت نیاز آرد بیشتری بپاشید تا به شکل گلوله دربیاد.
- کف یک کاسه بزرگ رو با روغن نارگیل آغشته کنید و خمیر رو داخل اون قرار بدید. روی اون رو با پلاستیک بپوشانید و در یک مکان گرم کنار بگذارید تا ور بیاد و اندازش دو برابر بشه، حدود 60 دقیقه.
- مواد داخلی رولت رو درست کنید: در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای و دارچین رو مخلوط کنید.
- خمیر رو پهن کنید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل یک مستطیل در بیارید. با 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده برس بزنید و شکر و دارچین رو روی سطحش بپاشید.
- فر رو با دمای 180 درجه گرم کنید.
- مستطیل رو از یک طرف آرام رول کنید، سپس به چند قسمت برش بدید. رول دارچینی رو از قسمت برش خورده در ظرف پخت قرار داده، و بگذارید بپزد.
- سس روی رولت رو درست کنید: در یک کاسه متوسط، پودر قند، 3 قاشق غذاخوری شیر بادام و وانیل رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه. اگر خیلی غلیظ بود، شیر بادام بیشتری اضافه کنید.
- رول ها رو 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی اون کمی طلایی بشه بپزید. سپس اونها رو برداشته و اجازه بدید 10 دقیقه خنک بشوند، سپس سس رو روی رولت بریزید و سرو کنید.
امیدوارم که طرز تهیه رولت دارچینی وگان خوشمزه رو دوست داشته باشید. همین الان درستش کنید و نظرتون رو برای ما بنویسید.
میشه جای عصاره وانیل پودر وانیل بریزیم.