امروز آموزش یک سالاد خوش رنگ و خوشمزه و متفاوت رو بهتون آموزش میدیم. این سالاد با انواع سبزیجات تهیه میشه. سالاد لبو مجلسی هم هست و شما میتونید توی مهمونیها سفرتون رو رنگین کنید سالاد لبو یکی از سالادهای مورد علاقه همه مخصوصا در شب یلداست.
مواد لازم برای تهیه سالاد لبو:
- لبو، 4 عدد (قرمز و زرد)
- موسیر، 2 ورق پوست کنده و به چهار چهارم برش بدید.
- روغن زیتون، ¼ پیمانه
- فلفل قرمز، 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- لبنه (لبنه ماست یونانی بسیار غلیظ است)، 2 پیمانه
- سرکه قرمز، 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- 1 تا 2 آووکادوی رسیده، بدون هسته، پوست کنده و به صورت تکه ای برش خورده.
- برگهای نعناع تازه
- برگ تازه شوید
- نمک دریایی
برای سس:
- موسیر، 1 عدد، تقریبا خرد شده
- برگ ریحان تازه، 2 پیمانه (95 گرم)
- سیر، 1 حبه
- تکههای فلفل قرمز، ½ قاشق چای خوری
- روغن زیتون، ½ فنجان
- سرکه قرمز، 2 قاشق غذاخوری
- نمک، 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
طرز تهیه سالاد لبو با سس مخصوص
- فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف فر بزرگ و لبهدار رو با کاغذ روغنی بچینید.
- لبوها رو بشویید و اون ها رو به صورت تکه ای برش بدید. روی لبو و موسیر رو با روغن زیتون آغشته کنید و با پوستههای فلفل قرمز مزهدار کنید. (نمک و فلفل، چغندرها و موسیرها رو به ظرف فر منتقل کنید و به مدت 40 تا 50 دقیقه حرارت بدید تا نرم بشن. از فر خارج کنید و کنار بذارید تا به دمای اتاق برسه.
- برای تهیه سس ریحان: در مخلوط کن یا غذاساز پرقدرت، موسیر، ریحان، سیر، تکه های فلفل قرمز، روغن زیتون، سرکه قرمز و نمک رو با هم مخلوط کنید (به مدت 1 دقیقه.)
- مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- لبنه رو داخل یک بشقاب بزرگ پهن کنید، روی اون رو سس ریحان بریزید و چغندر و تکههای آووکادو رو در ظرف روی اون ها قرار بدید.
- برگهای تازه نعناع، شوید رو اضافه کنید و نمک بپاشید.
- سالاد خوشمزتون رو سرو کنید.
طرز تهیه سالاد لبو با سس مخصوص رو دوست داشتید؟
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.