سوپ لبو یه سوپ خوشمزه و خوشرنگ در شبهای سرد زمستونه، اگه از طعم سوپهای تکراری خسته شدین حتما این سوپ خوشمزه و پر خواص رو درست کنید. از خواص سوپ لبو میتونم به اسید فولیک، سدیم، فیبر و پروتئین، پتاسیم، آهن و … اشاره کنم.
سوپ لبو برای کودک هم غذای خیلی مغذی و خوبیه و بسیار سریع حاضر می شه پس دست به کار بشید و این سوپ خوشمزه رو تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ لبو:
- لبوی خام، (500 گرم) (تقریباً 4 عدد)
- روغن، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز خرد شده، 1 عدد
- کرفس خرد شده، 1 شاخه
- آب سبزیجات، 4 پیمانه (750 میلی لیتر)
- شوید خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل، به میزان لازم
مواد لازم برای دیزاین:
- شاخه شوید
- ماست یا خامه گیاهی
دستور تهیه سوپ لبوی خوشمزه:
- فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- لبو رو بشویید و به صورت تکههای کوچک برش بدید. اونها رو روی یه سینی فر قرار بدید و نیمی از روغن رو به لبوها آغشته کنید.
- به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا شروع به تیره شدن کنه.
- در همین حال، 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده رو در یک ظرف بزرگ گرم کنید.
- پیاز و کرفس رو اضافه کرده و تا 5 دقیقه تفت بدید تا نرم بشه اما قهوهای نشه.
- لبوی تفت داده شده و آب عصاره سبزیجات رو هم بزنید و نمک و فلفل اضافه کنید.
- بذارید تا به جوش بیاد، سپس حرارت رو کم کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید.
- شوید خرد شده رو اضافه کرده و سوپ رو با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی له کنید.
- در کاسه بریزید و با ماست یا خامه گیاهی و شوید سرو کنید.
دستور تهیه سوپ لبوی خوشمزه رو دوست داشتید؟ نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.