میخوایم طرز تهیه یک مدل سالاد مکزیکی وگان متفاوت و خوشمزه رو به شما آموزش بدیم. میتونید از سالاد مکزیکی به عنوان یک پیش غذای سالم و خوشمزه و یا حتی یک وعدهی شام استفاده کنید. این سالاد مکزیکی با سس آبلیمو و گشنیز و همراه با مواد مغذی درست میشه و برای وعده ناهار هم مناسبه.
این دستورالعمل نمیتونه آسونتر از این باشه؛ پس بریم سراغ طرز تهیش:
مواد لازم:
- لوبیا سیاه (یا قرمز)، 1پیمانه، خیسانده و پخته شده
- ذرت (کنسرو شده یا منجمد)، 1 و ½ پیمانه
- گوجه فرنگی گیلاسی، به دو نیم تقسیم شده، 2 پیمانه
- فلفل دلمه ای، 1 پیمانه به قطعات متوسط برش دهید
- آووکادو، 1 عدد، به قطعات متوسط برش دهید
- گشنیز، ½ پیمانه، خرد شده
- پیاز قرمز، 1 عدد، ریز خرد شده
برای سس:
- آب لیموی تازه، 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- زیره آسیاب شده، ½ قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا، 1 قاشق چایخوری
- شربت افرا، 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید، 1 قاشق غذاخوری
- آب، 2 قاشق غذاخوری
- حبه سیر، 1-2 عدد، خرد شده
- نمک و فلفل سیاه، مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی وگان
- لوبیای سیاه و ذرت رو آبکشی کنید.
- گوجه فرنگی های گیلاسی رو نصف و آووکادو و فلفل دلمه ای رو به قطعات متوسط برش بدید. گشنیز رو ریز خرد کنید.
- پیاز قرمز رو نگینی خرد کنید.
- همه مواد رو در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
- سس رو درست کنید: همه مواد گفته شده رو در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- سس رو روی سبزیجات و لوبیا بریزید و خوب هم بزنید.
یادت نره:
- من در اینجا از ذرت منجمد یا کنسرو شده برای سالاد استفاده کردم چون زودتر آماده میشه. اما اگه ذرت تازه در دسترس باشه که بهتره!
- من دوست دارم از پیاز قرمز استفاده کنم چون رنگ خوبی به سالاد میده. اما پیاز سفید هم به همین اندازه خوبه.
- این سالاد بدون آووکادو تا 3 روز در ظرف درپوشدار در یخچال نگهداری میشه ولی یادتون باشه آووکادو زود خراب میشه.
سالاد مکزیکی اونقدر خوشمزست که سریع و در یک چشم به هم زدن خورده میشه پس نگران موارد نگهداریش نباشید.😉
امیدوارم که این سالاد خوشمزه و رنگارنگ رو دوست داشته باشید و از خوردنش لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.