اگه دوست دارید طعمهای جدید رو امتحان کنید طرز تهیه سس هویج و زنجبیل رو حتما دنبال کنید. این یه سس فوقالعاده خوشمزه، تازه و خامهای هست. این سس گیاهی وگان رو میتونین روی سالاد یا به عنوان دیپ استفاده کنید.
سس های گیاهی مختلف نقش اساسی در طعم بخشیدن به غذاهای گیاهی شما دارند. در این میان شاید گاهی پیدا کردن و خرید سس گیاهی بر اساس محصولات وگن و غیر حیوانی سخت باشه برای همین ما بهتون یاد میدیم چطور خودتون درستش کنید.
دستور امروز یه سس خامهای عالی با طعم شیرینی که از هویج داره و تندی زنجبیل، طعم جدیدی رو خلق میکنه. از طرفی با مواد ساده و سالم تهیه میشه و تا یک هفته هم میتونین در یخچال نگهداریش کنید.
مواد لازم برای سس هویج و زنجبیل:
- هویج، 1 عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط
- آب،⅔ تا 1 پیمانه
- روغن زیتون، ½ پیمانه
- سرکه سفید، ¼ پیمانه
- زنجبیل تازه، خرد شده، 1 قاشق غذاخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس هویج و زنجبیل؛ سس سالم و خوشمزه
برای تهیه سس وگان هویج و زنجبیل با ما همراه باشید:
- فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و روی سینی کاغذ روغنی بذارید.
- روی هویج ها رو روغن زیتون بریزید و روی سینی فر بچینید.
- به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که هویج ها نرم بشن در فر بپزید.
- هویج های پخته شده رو داخل مخلوط کن بریزید و ⅔ فنجان آب، روغن زیتون، سرکه، زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید.
- مواد رو مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشن.
- اگه سس خیلی غلیظ و سفت بود، یک لیوان آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
- دیپ هویج رو در یخچال بذارید تا آماده استفاده بشه.
امیدوارم که از طعم این سس وگان لذت برده باشید. یادتون نره حتما نظرتون رو بهمون بگید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.