در این مطلب میخوایم طرز تهیه سوپ قارچ و شیر وگان با جعفری رو به شما آموزش بدیم. سوپ قارچ و شیر و جعفری یکی از انواع سوپ مجلسی هست که در مهمانی ها و رستوران ها سرو میشه و برای فصول سرد سال خیلی مناسبه. در این سوپ هیچ گوشت و فرآورده حیوانی اضافه نشده بنابراین یه سوپ وگان محسوب میشه و با خیال راحت میتونین ازش لذت ببرید. این سوپ علاوه بر طعم بینظیرش، به خاطر وجود قارچ، سرشار از پروتئین و انواع ویتامینها است و یک پیش غذای عالی به حساب میآید.
سوپ قارچ در پایان پخت شباهت زیادی به سوپ شیر داره ولی عطر و طعم قارچ در اون بیشتره و خامه ایتر هست. پس برای طرز تهیه سوپ قارچ و شیر وگان خوشمزه با وی جی ها همراه باشید:
مواد لازم:
- روغن زیتون یا کره وگان، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ، 1عدد، خرد شده
- سیر، 4 حبه، خرد شده
- قارچ دکمه ای (کرمینی یا سفید)، 1 کیلوگرم، ورقه شده
- آویشن تازه، 1 قاشق غذاخوری
- آب عصاره سبزیجات، 4 پیمانه
- نشاسته ذرت، 3 قاشق غذاخوری (+ ¼ فنجان آب)، (اختیاری)
- شیر نارگیل (سبک یا پرچرب) یا شیر بادام شیرین، 1 پیمانه
- نمک و فلفل ، به میزان لازم
- جعفری خرد شده، ¼ پیمانه
طرز تهیه:
- در یک قابلمه بزرگ، روغن رو روی حرارت متوسط گرم کنید، پیاز و سیر رو به مدت 5 دقیقه تفت بدید.
- قارچ و آویشن رو اضافه کنید، 5 دقیقه بپزید.
- آب عصاره سبزیجات رو اضافه کرده و بگذارید به جوش بیوفته.
- حالا در قابلمه رو بگذارید وحرارت رو کم کنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
- در پنج دقیقه آخر، نارگیل یا شیر گیاهی رو اضافه کنید، پنج دقیقه دیگه هم بپزید.
- نشاسته ذرت رو با آب خنک مخلوط کنید. به سوپ اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه مرتباً هم بزنید تا کمی سوپ غلیظ بشه. اگر سوپ خیلی رقیق هست، مخلوط نشاسته ذرت و آّب رو به میزان لازم اضافه کنید تا زمانی که قوام مورد نظر حاصل بشه.
- از روی حرارت برداشته و جعفری، نمک و فلفل رو اضافه کنید.
امیدوارم سوپ وگان رو دوست داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.