طرز تهیه سوپ هویج تنوری و خامهای (در عین حال بدون خامه) پر از عطر و طعم هویج تنوری است! این بهترین سوپ هویج است که تاکنون داشتهاید. یه پیش غذای مقوی سبک و خوشمزه و البته کم هزینه! سوپ هویج و پیاز برای درمان سرماخوردگی و بیماری های ویروسی در فصل سرما عالیه درست کنید و از گرمای اون لذت ببرید. اگر از طرفداران سوپ کدو حلوایی یا سوپ گل کلم هستید، روش این دستورالعمل از قبل آشنا خواهد بود. این دستور العمل 4 کاسه یا 6 پیمانه سوپ به همراه دارد.
مواد لازم:
- هویج، 1 کیلو
- روغن زیتون بکر، 3 قاشق غذاخوری
- نمک، ¾ قاشق چای خوری
- پیاز زرد، 1 عدد متوسط، خرد شده
- سیر، 2 حبه، کوبیده یا خرد شده
- تخم گشنیز آسیاب شده، ½ قاشق چای خوری
- زیره آسیاب شده، ¼ قاشق چای خوری
- آب سبزیجات (یا آب)، 4 پیمانه
- آب، 2 پیمانه
- کره گیاهی، 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو، 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه، به دلخواه
طرز تهیه:
- فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. در صورت تمایل، یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید تا به راحتی تمیز بشه.
- برای تهیه هویج تنوری، اونها رو پوست بگیرید و سپس اونها رو بر روی مورب برش بدید تا ضخامت هر قطعه مانند عکسها باشه.
- هویج ها رو در یک لایه روی کاغذ روغنی بچینید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و ½ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید تا هویج در روغن و چاشنی کمی آغشته شود.
- هویجها رو تا زمانی که روی لبهها کاراملی بشه و به راحتی توسط چنگال سوراخ شوند تنوری کنید، حدودا 25 تا 40 دقیقه، تا نیمه راه بریزید.
- در یک قابلمه، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز و ¼ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. پیاز رو تا وقتی کاراملی بشه تفت بدهید.
- سیر، گشنیز و زیره رو اضافه کنید در حالی که مدام هم میزنید، حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه بپزید تا عطر ادویهها بلند بشه.
- آب سبزیجات و آب رو بریزید.
- هویجها رو به قابلمه اضافه کنید. مخلوط رو روی حرارت زیاد بجوشانید، سپس حرارت رو در صورت لزوم کم کنید تا آرام آرام بجوشه. به مدت 15 دقیقه بپزید.
- پس از پخت سوپ، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و بگذارید چند دقیقه خنک شود. سپس، با کمک مخلوط کن میکس کنید.
- کره، آب لیمو و فلفل سیاه اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و سپس سرو کنید.
این سوپ رو حدودا تا چهار روز در یخچال میتوان نگهداری کرد.
امیدوارم که طرز تهیه سوپ هویج تنوری و خامهای رو دوست داشته باشید و اون رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.