طرز تهیه شیرینی نارگیلی وگان با آکوافابا (فوم درست شده از آب نخود) بسیار سادست و شما میتونید در یه چشم به هم زدن اون رو حتی بصورت شیرینی نارگیلی بازاری در منزل درستش کنید. شیرینی نارگیلی که هم سادست هم خوشمزه طرفدارای زیادی داره و معمولا در عیدها و جشنها و مهمانی ها خیلی دیده میشه. طعم، شکل و مزه اون یادآور خاطرات کودکی برای خیلی از ما هست…
معمولا شیرینی ساده با سفیده تخم مرغ درست میشه اما در این آموزش ما اون رو بدون تخم مرغ و وگان درست میکنیم. آکوافابا رو جایگزین سفیده تخم مرغ کردیم که سرشار از پروتئین هم هست. بریم سراغ طرز تهیه این شیرینی بدون تخم مرغ و شیر:
مواد لازم برای شیرینی نارگیلی پفکی:
- پودر نارگیل، 4 پیمانه
- آکوافابا، ½ پیمانه (آکوافابا آب نخود زده شده است برای درست کردنش به این راهنما مراجعه کنید!)
- شربت افرا یا هر شیرین کننده طبیعی دیگر، 7 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- روغن نارگیل ذوب شده، 2 قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ وگان خرد شده، 2/3 پیمانه
طرز تهیه شیرینی نارگیلی وگان با آکوافابا:
- فر رو با دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- پودر نارگیل رو روی سینی فر پخش کنید. به مدت 2-4 دقیقه یا تا زمانی که فقط کمی قهوهای-طلایی بشن تفت بدید (مراقب باشید نسوزه). دمای فر رو به 162 درجه درجه سانتیگراد کاهش بدید.
- پودر نارگیل رو در غذاساز بریزید و نیمی از شربت افرا یا شیرین کننده دلخواهتون رو اضافه کنید (3 قاشق غذاخوری). چند بار بزنید تا ترکیب بشن، این کار باعث میشه نارگیل کمی مرطوب و شیرین بشه. (مراقب باشید که زیاد مخلوط نشه.)
- در یه کاسه، آکوافابا رو بریزید.
- شربت افرا باقیمانده، وانیل و نمک رو اضافه و مخلوط کنید.
- در آخر، روغن نارگیل ذوب شده رو داخل کاسه بریزید و ترکیب کنید. در این مرحله، مخلوط رو بچشید اگه به مقدار بیشتری شیرین کننده نیاز داره اضافه کنید ولی زیاده روی نکنید چون پف آکوافابا از بین میره.
- حالا پودر نارگیل رو آروم آروم اضافه کنید. اگه خیلی شل و خیس بود مقدار بیشتری پودر نارگیل بهش اضافه کنید تا یک “خمیر” مرطوب بدست بیارید (عکس رو ببینید).*
- به مقدار 1 قاشق غذاخوری از مخلوط نارگیلی رو روی سینی فر روی کاغذ روغنی قرار بدید و با دمای 162 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس حرارت رو تا 176 درجه سانتیگراد افزایش داده و برای 8-10 دقیقه بیشتر یا تا زمانی که قهوه ای طلایی بشه، اون ها رو بپزید (به عکس مراجعه کنید).
- بذارید خنک بشه. و بعد سرو کنید.
- برای سس شکلات (اختیاری)، شکلات تلخ وگان و روغن نارگیل رو به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید تا صاف و کرمی بشه. سپس شیرینی نارگیلی رو داخل شکلات فرو برده و روی یک ورقه کاغذ روغنی قرار بدید. روی اون رو با شکلات باقیمانده بپاشید و در یخچال (یا فریزر) قرار بدید تا خنک و شکلات سفت بشه.
یادت نره:
- باقیمانده شیرینی نارگیلی پفکی رو تا 3 روز در دمای اتاق، تا 5 روز در یخچال یا تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید. اون ها روز اول ترد هستند و بعد نرم میشن، که طبیعیه. در هر حالت خوشمزن!
- اگه خمیر خیلی مرطوب باشه، به سینی فر میچسبه. اگه خیلی خشک باشه، خرد میشه. بنابراین هر بار آرام آرام اضافه کنید تا بافت مناسب حاصل بشه.
شیرینی نارگیلی با آکوافابا رو دوست داشتین؟ امیدوارم از آموزش طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی امروزمون نهایت استفاده رو برده باشید. این شیرینی گیاهی برای گیاهخواران و افراد وگن بهترین گزینه هست تا از یک عصرونه خوشمزه لذت ببرن ♥
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.