این بهترین طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر (مارمالاد توت فرنگی) هست. روش این دستور با بقیه دستورها متفاوته و از مواد کاملاً سالم و طبیعی در اون استفاده شده؛ بدون شکر، کاملاً طبیعی، گیاهی و بسیار آسونه. فقط در 15 دقیقه مربای خانگی دارید.
آیا میدونستید فقط در 15 دقیقه میتونید مربای توت فرنگی درست کنید؟ بله، این خوشمزهترین مربای توت فرنگی (مارمالاد) هست که تا به حال چشیدید! شما دلتون میخواد این ژله قرمز براق و شیرین رو روی همه چیز امتحان کنید: نان تست، اوتمیل صبحانه، وافل، پنکیک. یا حتی اون رو با قاشق بخورید. در این دستور تهیه مربا، از دانه های چیا برای ایجاد بافتی ژل مانند و شربت افرا استفاده میشه تا به اندازه کافی شیرین باشه. آمادهاین برای شروع؟🍓😋
مواد لازم:
- توت فرنگی، کوچک ترجیحاً (3 پیمانه) *
- آبلیمو، 3 قاشق غذاخوری
- شربت افرا خالص، 1/2 پیمانه
- عصاره وانیل، 1/2 قاشق غذاخوری
- دانه چیا، 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
- در یک قابلمه توت فرنگی، 3 قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید. با حرارت متوسط حدود 10 دقیقه بپزید، گهگاهی هم بزنید تا توت ها شفاف شوند.
- آرام آرام، شروع به خرد کردن توت ها با چنگال به بافت كوچك اما یكنواخت كنید.
- هنگامی که توت ها خرد شدند، شربت افرا، وانیل، دانه های چیا، آبلیمو رو هم بزنید تا حدود 30 ثانیه ترکیب شوند.
- حرارت رو خاموش کنید.
- بگذارید قابلمه حدود 5 تا 7 دقیقه بمونه تا دانههای چیا مربا رو غلیظ کنه.
- اون رو به ظرف شیشهای منتقل کرده و در یخچال قرار بدید.
- وقتی سرد بشه، بافتش بهتر میشه.
- تا 2 هفته میتونین در یخچال نگهداری کنید.
یادت نره:
- سعی کنید از توت فرنگی های گلخانهای استفاده نکنید و توت های ریز رو انتخاب کنید. (اگر درشت بودند اونها رو ریز خرد کنید.)
- میتونید از توت فرنگی های یخ زده استفاده کنید.
- در قابلمه مربا را از اول تا آخر پخت نبندید.
- به هیچ عنوان قاشق خیس رو داخل مربا نزنید چون باعث کپک زدن مربا میشه.
- اگر در حین پخت کف ایجاد شد، اونها رو بردارید تا مربای شفاف تری داشته باشید.
امیدوارم طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر خانگی رو دوست داشته باشید و اون رو به دوستانتون هم معرفی کنید.
منبع: www.acouplecooks.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.