اگه عاشق سیب زمینی هستید، طرز تهیه پنکیک سیب زمینی چینی رو حتما امتحان کنید. ولی اگه به سیب زمینی علاقه ندارید، باز هم باید این دستور رو امتحان کنید چون ممکنه از طریق این پنکیک ترد، عاشق سیب زمینی بشید.
سیب زمینی سرخ شده همیشه طرفدارای زیادی داره و خصوصا خیلی محبوب بچه هاست. این دستور هم همونه فقط به شکل متفاوت و البته با مشتقات بیشتر! این نوع پنکیک کمی با پنکیک صبحانه متفاوته و بیشتر شبیه به کوکوی سیب زمینی هست.
پنکیک سیب زمینی چینی بدون پنیر، بدون تخم مرغ و به سبک چینی درست میشه. چاشنی میتونه بسته به سلیقه شما کمی متفاوت باشه.
برای درست کردن این پنکیک خوشمزه با وی جی ها همراه باشید.
مواد لازم:
- سیب زمینی سایز متوسط، 2 عدد، رنده درشت شده یا رشته شده
- پودر نشاسته،(نشاسته ذرت)، ½ پیمانه
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل سیاه، آسیاب شده، 1 پیمانه
- پودر ادویه دلخواه، 1 قاشق چایخوری
- روغن گیاهی، ½ قاشق غذاخوری
سس پیشنهادی برای سرو:
- سس چیلی، 1 قاشق غذاخوری
- سس سویا، 1 قاشق چایخوری
- آب، 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و رنده کنید. سعی کنید اندازه اونها یکدست باشه.
- در یک کاسه بزرگ نمک، پودر فلفل سیاه آسیاب شده، پودر ادویه دلخواه و نشاسته رو اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید.
- مقداری روغن رو در تابه بریزید، یک طرف پنکیک ها رو روی تابه برای حدود 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا فرم گرفته و کمی طلایی بشه.
- اونها رو برگردونید و سمت دیگه رو سرخ کنید. سپس حرارت رو کم کرده و چندین بار پنکیک ها رو برگردونید تا دو طرفشان سرخ و ترد و طلایی بشه.
- با سس پیشنهادی سرو کنید. حتی میتونید پنکیک سیب زمینی رو با سس فلفل قرمز یا سس گوجه فرنگی سرو کنید.
یادت نره:
- برای رشته ای شدن سیب زمینی ها میتونید از رندههای مخصوص رشته کن استفاده کنید.
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی چینی رو دوست داشتین؟😋
امیدوارم از خوردن این میان وعده خوشمزه لذت ببرید و نظرتون رو برای ما بنویسید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.