پنکیک موزی مواد مغذی بیشتری نسبت به پنکیک ساده و وگان داره، اگه دوست داشته باشید می تونید این دستور رو با اضافه کردن یه مقدار کره بادام زمینی پر فیبرتر و پروتئین بیشتری بهش بدید. پنکیک یکی از صبحانه های دوست داشتنی است که طرفداران زیادی داره. این صبحانه خوشمزه رو میشه به شکل های مختلف و با طعم های متنوعی تهیه کرد. ما به این دستور تهیه عسل، شربت افرا و پودر وانیل اضافه کردیم. ولی میتونید به دلخواه خودتون با اضافه کردن موادی مثل شکلات یا نوتلا، پنکیک موز و شکلات یا پنکیک موز و نوتلا درست کنید. خب حالا بریم که طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و فوری رو یاد بگیریم.
حتی میشه موادشو آماده و فریزر کنید تا برای روزهایی که عجله دارین سریع آماده بشه. قطعاً اون روز صبحتون رو دل انگیزتر می کنه.
خب واسه یه صبحونه یا عصرونه دلچسب بریم که یه پنکیک خوشمزه درست کنیم:
مواد لازم برای تهیه پنکیک موز:
- آرد سفید یا آرد گندم کامل، 1 پیمانه
- بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری
- دارچین، ½ قاشق چایخوری
- نمک دریایی (یا نمک ساده)، ¼ قاشق چایخوری
- شیر (هر شیری که دوست دارید)، ⅔ پیمانه
- موز رسیده له شده، ½ پیمانه (از حدود 1 موز بزرگ)، و یک موز دیگه هم برای تزیین کنار بذارید.
- تخم مرغ، 1 عدد
- شربت افرا یا عسل، 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه – بیشتر برای سرو)
- کره یا روغن، 2 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه کوچکتر شیر، موز پوره شده، تخم مرغ، شربت افرا، کره و وانیل رو با هم مخلوط کنید. مایع بدست آمده رو درون مخلوط آرد بریزید و فقط هم بزنید تا ترکیب شوند.
3. ماهیتابه رو روی شعله بذارید تا گرم بشه بعد از اون کره و روغن رو داخل ماهیتابه بریزید (مراقب باش روغن نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشه).
4. به اندازه دو قاشق از مواد پنکیک رو داخل ماهیتابه بریزید تا بصورت دایره کوچیک در بیاد.
5. به تدریج حباب هایی روی پنکیک ها ایجاد میشه. وقتی احساس کردین که پنکیک ها خودشو گرفته و یک سمتش طلایی شده برشون گردونید تا اون سمتش هم خوب طلایی بشه.
6. به همین صورت مابقی مواد رو بپزید و هر زمان لازم بود روغن بیشتری رو اضافه کنید.
7. پنکیک ها رو روی هم بچینید و با کره بادام زمینی، موز و شیره افرا دیزاینش کنید و داغ داغ نوش جان کنید.
یادت نره:
- این پنکیک ها رو با موزهای کاملا رسیده آماده کن. همیشه پنکیک ها رو با دست درست کن (نه همزن برقی) چون اگه بیش از حد خمیر بشه پنکیکت لاستیکی میشه.
- به سادگی همه مواد خشک و مرطوب رو با هم مخلوط کن تا هیچ پودری باقی نمونه.
- اگه دیدی پنکیک ها روشون طلایی شده ولی داخلش هنوز خمیره، بدون که دمای شعله زیاد بوده!
امیدوارم این پنکیک موزی خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان!
منبع: cookieandkate.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.