درسته که وگان ها لبنیات مصرف نمیکنند ولی این دلیل نمیشه که پنیر نخورند. گیاهخواری و وگان به هیچ عنوان محدودیت نیست بلکه شما رو با طعم های جدید و مواد مغذی و سالم تر آشنا میکنه. در اینجا طرز تهیه پنیر بادام هندی وگان رو بهتون آموزش میدیم که کاملا فرم گرفته و طعمش عالیه!
بادام هندی یکی از مغزیجات محبوبه که خواص زیادی داره به طور مثال سرشار از مس هست، فیبر بالا، انرژی بخشی بالا و چربی اشباع داره. دانهٔ آجیلی بادام هندی بر خلاف سایر دانههای آجیلی، حاوی نشاسته به میزان ۱۰ درصد وزن خودشه. این موضوع باعث میشه که با جذب آب بتونه باعث تغلیظ سوپ و دسرها بشه. حتی میتونید با این آجیل پرطرفدار خامه بادام هندی هم درست کنید!
مواد لازم:
- بادام هندی خام، 1 پیمانه (150 گرم)
- آب، 1 و 1/3 پیمانه
- آب لیمو (تازه)، 5 قاشق غذاخوری
- روغن نارگیل، 2 قاشق غذاخوری
- ارده کنجد، ¼ پیمانه (60 گرم)
- هویج متوسط، پوست کنده و خرد شده (30 گرم)، ½ پیمانه
- نمک، 2 و 1/2 قاشق چایخوری
- پاپریکا، ¼ قاشق چایخوری
- پودر فلفل (سفید)، 1/8 قاشق چایخوری
- خردل، 1 قاشق غذاخوری
- مخمر تغذیه ای، ¼ پیمانه (برای طعم پنیری بیشتر)
- پودر سیر، 1 قاشق چایخوری
- 1 قاشق غذاخوری پودر آگار آگار (برای فرم گرفتن و حالت ژلاتینی پنیر)
طرز تهیه پنیر بادام هندی وگان
- بادام هندی ، 3/1 پیمانه آب، آبلیمو، روغن نارگیل، ارده، هویج، نمک، پاپریکا، پودر فلفل، خردل، مخمر تغذیه ای و پودر سیر رو به داخل مخلوط کن اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. کنار بگذارید.
- 1 پیمانه آب و پودر آگار آگار رو به قابلمه اضافه کنید و اون رو داغ کنید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاد.
- به مدت 1 دقیقه بجوشونید (زمان رو در نظر بگیرید) ، مرتباً هم بزنید و بعد از 1 دقیقه اون رو از روی حرارت برداشته (حالت ژلاتینی پیدا میکنه) و در مخلوط کن بالای مخلوط پنیر بریزید.
- دوباره مخلوط کنید تا یکدست بشه.
- ، مخلوط رو در یک ظرف گرد نچسب که با اسپری روغن پاشیده شده بریزید. (با سرعت بالا انجام بدید، چون خیلی سریع خودش رو میگیره)
- در یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره. برای بیرون آوردن از کاسه، روی بشقاب اون رو برگردونید.
یادت نره:
* ممکنه مقدار نمک، زیاد به نظر برسه، اما در این دستور العمل کاملاً مناسبه.
* من از یک کاسه گرد معمولی استفاده کردم، ولی از هر ظرفی که فکر میکنید مناسب این کار هست میتونید استفاده کنید.
* این پنیر رو میتوان رنده کرد.
* من همچنین یک برش روی یک بیسکویت ترد گذاشتم و اون رو برای مدت 15 ثانیه در مایکروویو قرار دادم و آب شد! در واقع کاربرد اصلی این پنیر این نیست ولی فقط برای اینکه بدونید امکان ذوب شدن هم داره!
* ما اون رو روی پیتزا هم امتحان کردهایم. و فوق العاده بود. ما اون رو هم به صورت رنده شده و هم به صورت برش خورده روی یک پیتزا امتحان کردیم. در هر صورت عالی بود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.