کوکی انواع مختلفی داره مثل کوکی شکلاتی، کوکی کشمشی، کوکی زنجبیلی، کوکی کره ای و… . کوکی کره ای یا کوکی فرانسوی از سادهترین نوع کوکیها به حساب میاد. کوکی کره ای یه شیرینی ترد و خوشمزست که برای شیرینی عید نوروز هم بسیار مناسبه.
در این دستور شیرینی بدون تخم مرغ رو آموزش میدیم که با مواد در دسترس تهیه میشه و اگه اهل شیرینیپزی باشید میتونید به راحتی اون رو در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کوکی کره ای وگان:
- آرد سفید (همه منظوره)، 1 و 1/3 پیمانه
- کره گیاهی یا مارگارین، در دمای اتاق، 1/2 پیمانه (125 گرم)
- شکر دانه ریز، ¼ پیمانه
- پودر قند (شکر)، برای تزیین، 2 قاشق غذاخوری
- وانیل (عصاره وانیل)، ¼ قاشق چایخوری
- نمک، یک نوک انگشت
- آب یخ، در صورت نیاز
طرز تهیه کوکی کره ای وگان:
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر رو کاغذ روغنی بکشید.
- در یک کاسه بزرگ، کره وگان رو اونقدر با همزن برقی بزنید تا خامه ای و یکدست بشه.
- شکر، وانیل و نمک رو به خامه اضافه کنید و باز هم هم بزنید.
- آرد رو به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا کاملا مخلوط بشه.
- با دستانتون، خمیر رو به صورت یه گلوله جمع کرده و کنار بذارید تا به مدت 10 دقیقه استراحت کنه. (اگه خیلی سفت بود کمی آب یخ اضافه کنید).
- حالا خمیر رو به گلولههای کوچکتر تبدیل کنید و روی سینی فر با فاصله از همدیگه قرار بدید.
- با استفاده از چنگال، بالای هر کلوچه رو به آرامی صاف کنید.
- به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید، یا تا زمانی که از پایین شروع به قهوهای شدن کرده و پف کنند.
- بعد از پخت، فر رو خاموش کنید و بذارید کوکی ها روی سینی به مدت 5 دقیقه خنک بشن، سپس با دقت اونها رو در جای خنک منتقل کنید تا کاملا خنک بشن.
- وقتی که کلوچهها کمی خنک شدند، روی اون ها رو پودر قند بپاشید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کوکی کره ای وگان رو دوست داشتید؟ حتما نظرتون رو با ما در میون بذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.