کیک ردولوت یا کیک مخمل قرمز از اون دسته کیکهاییه که هم خوشمزست و هم ظاهر جذابی داره. امروز طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز) وگان رو بهتون آموزش میدیم. رد ولوت رو میتونین مناسبتهایی مثل شب یلدا، ولنتاین، تولد، سالگرد ازدواج و … درستش کنید و از طعم فوق العادش لذت ببرید.
این کیک بدون تخم مرغ و بدون لبنیات تهیه شده و بر خلاف این که بنظر میرسه درست کردنش وقتگیر و پیچیده باشه خیلی سادست و مثل بقیه کیکها درست میشه.
حالا ردولوت چیست؟ کیک ردولوت یا همان کیک قرمز مخملی نوعی کیک شکلاتی لایهای به رنگ قرمز روشن، قرمز تیره و یا قهوهای مایل به قرمز هست که بافتی نرم و لطیف داره و همین باعث شده اسمشم کیک مخملی قرمز باشه. این مدل کیک به خاطر بافت لطیف و مرطوب، رنگ قرمز و طعم لذیذ و خوشایندی که داره جزء کیکهای کلاسیک و مدرن دنیای شیرینیپزی محسوب میشه و خیلی محبوب شده.
مواد لازم برای کیک ردولوت:
- آرد، 2 پیمانه (250 گرم)
- شکر سفید، 1 پیمانه (200 گرم)
- جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو (شیرین نشده)، 1 قاشق غذاخوری
- شیر گیاهی، 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
- عصاره وانیل، 2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا روغن گیاهی، 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
- سرکه سفید، 1 قاشق غذاخوری *
- رنگ غذای قرمز وگان یا آب لبو، 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خامه روی کیک:
- شکر پودر شده یا پودر قند، 3 و 3/4 پیمانه (450 گرم)
- کره گیاهی، 3 قاشق غذاخوری (45 گرم)
- آب لیمو، 4 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری
برای دیزاین روی کیک:
- دانه انار، یا گیلاس یا آلبالو، و یا توت فرنگی (دلخواه)
طرز تهیه کیک ردولوت (مخمل قرمز) وگان
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- 2 قالب کیک گرد رو با روغن اسپری کنید و ته اون رو با کاغذ روغنی بچینید. و یا آرد بپاشید. کنار بگذارید.
- آرد رو در یک کاسه الک کنید.
- شکر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو رو به آرد اضافه کنید.
- شیر گیاهی، وانیل، روغن، سرکه و رنگ غذای قرمز رو به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.
- برای اینکه سریعتر مخلوط یکدست بشه و گلوله ها از بین بره از لیسک دستی استفاده کنید.
- مایه کیک رو به طور مساوی بین دو قالب کیک تقسیم کنید.
- درون فر قرار بدید و به مدت 30 دقیقه اون رو بپزید.
- بعد از 30 دقیقه، یک خلال دندان در وسط یکی از لایه های کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون اومد، پخته شده.
- کیک ها رو در جای خنک قرار بدید و بگذارید قبل از خامه کشی کاملا خنک بشن.
- در حالی که کیکها در حال خنک شدن هستند، پودر قند، کره گیاهی، آب لیمو و وانیل رو در یک کاسه قرار بدید و با همزن برقی بزنید. با سرعت کم شروع کنید به تدریج سرعت رو زیاد کنید تا غلیظ و صاف بشه.
- باید اون قدر غلیظ باشه که از روی کیک نریزه، اما اونقدر هم غلیظ و سفت نباشه که نتونید به راحتی اون رو پخش کنید.
- اگه خامه خیلی غلیظ بود، کمی آب لیمو اضافه کنید و اگه خیلی رقیق و شل بود، پودر قند بیشتری اضافه کنید تا زمانی که به قوام مناسب برسید.
- خامه کشی رو روی سطح یکی از کیکها انجام بدید و بعد اونها رو روی هم قرار بدید. سپس روی کل کیک و کنارهها رو خامه کشی کنید.
- برای تزئین گیلاس یا انار اضافه کنید.
یادت نره:
- همیشه آرد رو وزن کنید تا دقیقترین نتیجه رو بگیرید.
- از هر روغن گیاهی دلخواهی میتونید استفاده کنید.
- به جای سرکه سفید می تونید از سرکه سیب استفاده کنید.
امیدوارم که طرز تهیه کیک ردولوت وگان یا همون کیک قرمز مخملی رو دوست داشته باشید و اون رو توی شادیهاتون سرو کنین.💝
سلام وقتتون بخیر
ممنون از دستور کیک
فقط من یه قاشق پودر کاکائورو ریختم رنگ کیک قهوه ای شد
و خامه با کره رنگش به رنگ خود کره دراومد نه سفید
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه تجربتون رو با ما در میون گذاشتید
این دستور از یک سایت آشپزی گیاهی ترجمه شده.