در روزهای سرد زمستانی چیزی که بیش از همه بهش نیاز داریم یه سوپ دلچسب پر از سبزیجات تازه است که ما رو کاملا گرم کنه. برای همین طرز پخت سوپ سبزیجات با کینوا رو براتون گذاشتم که سبک اما سیرکننده است و برای وعده ناهار یا شام بسیار مناسبه. این سوپ وگان هست مگر اینکه بخواهید در نهایت روی اون پنیر پارمسان بریزید. البته میتونید از پنیر پارمسان وگان روی اون هم استفاده کنید.
اگرچه لیست مواد تشکیل دهنده این سوپ کمی طولانیه ولی تمام مواد در اکثر آشپزخانه ها موجوده. هر کدام خواص زیادی داره و سوپ رو مقوی میکنه.
مواد لازم:
- روغن زیتون بکر، 3 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط زرد یا سفید، خرد شده، 1عدد
- هویج، پوست کنده و خرد شده، 3 عدد
- کرفس، خرد شده، 2 ساقه
- سبزیجات فصلی خرد شده، مانند کدو سبز، فلفل دلمه ای، کدو تنبل، 1 تا 2 پیمانه
- سیر، کوبیده یا خرد شده،6 حبه
- آویشن خشک شده، ½ قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی خرد شده، 2 پیمانه
- کینوا، شسته شده و خیسانده شده، 1 پیمانه
- آب عصاره سبزیجات، 4 پیمانه
- آب، 2 پیمانه
- نمک، 1 قاشق چایخوری
- برگ بو، 2 عدد
- تکه های فلفل قرمز (اختیاری)
- فلفل سیاه، به مقدار لازم
- لوبیا سفید، 1 پیمانه، پخته شده
- اسفناج، شسته و خرد شده، 1 پیمانه
- آب لیمو، 1 تا 2 قاشق چای خوری
- تزیین اختیاری: پنیر پارمسان رنده شده
طرز پخت سوپ سبزیجات:
- روغن زیتون رو در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز خرد شده، هویج، کرفس، سبزیجات فصلی و کمی نمک رو اضافه کنید.
- تا زمانی که پیاز نرم و شفاف بشه مرتباً هم بزنید، حدود 6 تا 8 دقیقه اون رو بپزید.
- سیر و آویشن رو اضافه کنید.حدود 1 دقیقه بپزید تا معطر بشه.
- گوجه فرنگی های خرد شده رو با آب اون ها ریخته و چند دقیقه دیگر بپزید.
- کینوا، آب سبزیجات و آب رو بریزید.
- 1 قاشق چایخوری نمک، 2 برگ بو و کمی پرک فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه کنید.
- حالا حرارت رو بالا برده و مخلوط رو به جوش بیارید، سپس در قابلمه رو بگذارید و حرارت رو کم کنید تا آرام بجوشه.
- به مدت 25 دقیقه بپزید، حالا درب ظرف رو برداشته و لوبیا و اسفناج خرد شده رو اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا بیشتر پخت و پز رو ادامه بدید، تا زمانی که اسفناج ها نرم شوند.
- قابلمه رو از روی حرارت بردارید، سپس فلفل قرمز رو خارج کنید و 1 قاشق چایخوری آب لیمو اضافه کنید.
- طعم ها رو بچشید و در صورت نیاز نمک و یا آبلیمو اضافه کنید.
- اگه سوپ غلیظ هست آب اضافه کنید و اگر خیلی رقیق هست کمی دیگه روی حرارت بگذارید تا تبخیر بشه.
- در کاسه بریزید و به دلخواه روی اون پنیر پارمسان اضافه کرده و سرو کنید.
نوش جان💚
امیدوارم که از طرز پخت سوپ سبزیجات با کینوا لذت برده باشید. ضمنا اگر میخواین در مورد خواص کینوا بدونید، میتونید اینجا کلیک کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.