این تارت انار شکلاتی وگان بدون پخت با 8 ماده ساده درست شده و برای دورهمی و شب نشینی در شب یلدا بسیار مناسب هست! برای این تارت فاقد گلوتن و وگان نیازی به پخت نیست.
انار یکی از میوه های پاییزی خوش طعم و خوشرنگ و زیباست که با اون میتونیم دسرهای خوشمزه درست کنیم. این یکی از بهترین دسرهای خانگی هست که میتونم بهتون پیشنهاد بدم.
مواد لازم:
- آرد بادام سفید، 2 پیمانه (192 گرم)
- پودر کاکائو، ¼ پیمانه (21 گرم)
- روغن نارگیل، ذوب شده، ⅓ پیمانه (67 گرم)
- شربت افرا؛ 2 قاشق غذاخوری (40 گرم)
- نمک دریا، به میزان لازم
برای سس داخل تارت
- شیر نارگیل پرچرب، ½ پیمانه (114 گرم)
- آب انار خالص، ¼ پیمانه
- شکلات تلخ، ریز خرد شده، 220 گرم
- دانه انار، 1 پیمانه
طرز تهیه تارت انار شکلاتی وگان بدون پخت:
- کف قالب تارت کمربندی رو با روغن چرب کنید.
- در یک کاسه، تمام مواد لازم برای پایه تارت رو ترکیب کرده و با هم، مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
- در کف و طرفین ظرف تارت آماده شده به طور یکنواخت فشار بدید. در حالی که سس داخلی تارت رو آماده میکنید در یخچال قرار بدید.
- شکلات رو در یک کاسه بزرگ قرار بدید. در یک قابلمه کوچک، شیر نارگیل و آب انار رو بجوشونید.
- مخلوط شیر نارگیل داغ رو روی شکلات ریخته و بگذارید 1 دقیقه بمونه، سپس اون رو هم بزنید تا یکدست و خامهای بشه.
- حالا مواد سس داخلی رو روی پایه تارت آماده شده بریزید.
- روی اون رو با دانههای انار تزئین کنید.
- تارت رو داخل یخچال قرار بدید تا کاملاً جا بیفته و خنک بشه، حدود 1 تا 2 ساعت.
- کمر بند قالب رو باز کنید و تارت رو برش بزنید و سرو کنید.
- تمام مواد باقی مانده رو در یک ظرف درپوش دار داخل یخچال نگهداری کنید.
این دسر خوشمزه رو برای خودتون درست کنید و نظرتون رو برای من به اشتراک بذارید!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.