قطعا یکی از سالادهای جذاب فصل سرما میتونه ترکیب گل کلم با انار باشه. ما در این مطلب از وی جی ها طرز تهیه سالاد گل کلم و انار رو بهتون آموزش میدیم که بسیار راحته و طعم جدید و خواستنی داره.
سالادها گزینه بسیار خوبی برای مصرف خام سبزیجات هستند و برای افرادی که به رژیم خام گیاهخواری علاقهمندند بسیار مناسب و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی اند. بریم که با هم آموزش درست کردن سالاد گل کلم با انار رو یاد بگیریم.
مواد لازم:
- گل کلم، 1 عدد، خرد شده به گلچه های کوچک
- دانه انار، ⅓ پیمانه
- فندق خام با پوسته نازک، ½ پیمانه
- کرفس بزرگ، 1 ساقه، (با زاویه کج برش بدید.)
- برگ جعفری، ⅓ پیمانه
- سرکه، 1 قاشق غذاخوری
- شربت افرا، 1 و ½ قاشق چای خوری
- دارچین آسیاب شده، 1 قاشق چای خوری
- پودر پاپریکا، ¼ قاشق چای خوری
- روغن زیتون، 5 قاشق غذاخوری
- نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
طرز تهیه سالاد گل کلم و انار
- فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- گل کلم رو روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار بدید.
- 1 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی اونها بپاشید و مقداری نمک و فلفل بریزید.
- به مدت 25-35 دقیقه در فر بگذارید تا قسمتهایی از اون قهوه ای طلایی بشه.
- در یه کاسه بریزیدشون و کنار بذارید تا خنک بشن.
- دمای فر رو به 180 درجه سانتیگراد کاهش بدید، فندق ها رو روی سینی فرکه با کاغذ روغنی پوشونده شده پخش کنید و به مدت چند دقیقه تفت بدید کنید (مراقب باشید که فندق ها نسوزن و مدام سرک بکشید. حدود 10 دقیقه).
- در یک کاسه کوچک، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، شربت افرا، دارچین و پاپریکا رو با هم مخلوط کنید. کنار بذارید.
- اجازه بدید فندق ها کمی خنک بشن، بعد اون ها رو به صورت درشت خرد کرده و به همراه دانه های انار، کرفس، جعفری و سس به گل کلم اضافه کنید. اون رو هم بزنید، مزه دار کنید و با نمک و فلفل چاشنی رو تنظیم کنید.
امیدوارم که این سالاد گل کلم و انار خوشمزه رو دوست داشته باشید و نظرتون رو برای من کامنت بذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.