کینوا دانه گیاهی شبیه به برنج هست و از گیاهان پرخاصیته که میشه در سالاد و سوپ ازش استفاده کرد. در اینجا دستور تهیه سالاد کینوا و انار رو بهتون آموزش میدیم که یه سالاد فصلیه و بهتون این امکان رو میده که طعمهای جدید رو در کنار خواص فوق العاده گیاهان امتحان کنید. در مورد خواصش همین کافیه که بهتون بگم به کینوا خاویار گیاهی هم گفته میشه.
سس سالاد کینوا میتونه دلخواه باشه اما در اینجا ترکیب سرکه بالزامیک با روغن زیتون و سیر و نمک و فلفل رو داریم که یه طعم عالی رو به سالاد کینوا میده!
پس با ما باشید تا طرز تهیه سالاد کینوا با سبزیجاتی مثل کرفس، فلفل دلمه ای، جعفری و انار با هم یاد بگیریم.
مواد لازم:
- کینوا سیاه یا قرمز، 1 پیمانه، (در آب بخیسانید و بخوبی آبکشی کنید.)
- کرفس و برگ کرفس، 6 ساقه
- روغن زیتون، ¼ پیمانه
- سرکه بالزامیک، 3 قاشق غذاخوری
- سیر، 1 حبه، له شده
- فلفل دلمه ای خرد شده، 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- جعفری تازه، خرد شده؛ ½ پیمانه
- انار، دانه شده، 2 عدد
دستور تهیه سالاد کینوا و انار
- کینوا شسته و آبکشی شده رو در یه قابلمه متوسط روی حرارت قرار بدید.
- دو پیمانه آب اضافه کرده و مخلوط رو به جوش بیارید.
- در قابلمه رو بذارید و پانزده تا بیست دقیقه بجوشونید تا آبش جذب بشه.
- در این فاصله کرفس و جعفری رو خرد کنید.
- پس از اتمام کار، کینوا رو از روی حرارت برداشته و با چنگال از هم بازش کنید.
- کینوا رو آبکش کرده و به یک کاسه منتقل کنید.
- در حالی که کینوا در حال خنک شدنه، کرفس، روغن زیتون، سرکه، سیر، فلفل دلمهای و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید و بگذارید تا کاملاً سرد بشه.
- جعفری، برگ کرفس خرد شده و دانه انار رو اضافه کنید.
- در صورت لزوم چاشنی رو چک و تنظیم کنید (سرکه یا نمک و فلفل بیشتر)، سپس سالاد رو سرو کنید.
امیدوارم از آموزش طرز تهیه سالاد کینوا با سبزیجات خوشتون اومده باشه و از طعم متفاوت سالادتون لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.