از آنجا که کدو تنبل مخلوط شده به خودی خود خامهای میشه، در اینجا دیگه نیازی به لبنیات، شیر نارگیل یا مغزیجات نیست! با پایه آب سبزیجات، این یک دستور تهیه سوپ کدو حلوایی وگن هست. کدو حلوایی یکی از هدیههای خوشرنگ طبیعته که مزهای منحصربهفردی داره و میتونید با افزودن ادویههایی که با طعم و رنگ اون هماهنگی داره یک سوپ گرم و لذیذ مخصوصِ فصلهای سرد آماده کنید. برای رنگین کردن میز پذیرایی با یک پیشغذای عالی، سوپ کدو حلوایی بهترین گزینه است. سوپ کدو تنبل یه سوپ سالم و مقوی بخصوص برای کودکان و سالمندان هست و برای تقویت بیماری ها مخصوصا سرماخوردگی بسیار مفیده. پس برای دستور تهیه سوپ کدو حلوایی وگن با وی جی ها همراه باشید.
مواد لازم:
- کدو تنبل، 1 عدد، پوست کنده، و مکعب خرد شده
- روغن زیتون بکر، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ زرد، 1 عدد، خرد شده
- سیر، 3 حبه، خرد شده
- رزماری، خرد شده، ½ قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه، 1 قاشق چای خوری رنده شده
- آب سبزیجات، 3 تا 4 پیمانه
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- نمک، 2 قاشق چای خوری
برای سرو:
- جعفری خرد شده
- نان ترد
طرز تهیه:
- روغن رو در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز، نمک و مقداری فلفل اضافه کرده و 5 تا 8 دقیقه تفت بدید تا شیشه ای بشه.
- کدو تنبل رو اضافه کرده و تا 8 تا 10 دقیقه بپزید و گهگاهی هم بزنید.
- سیر، رزماری و زنجبیل رو اضافه کنید. اون رو هم بزنید و 30 ثانیه تا 1 دقیقه بپزید تا عطرش بلند بشه.
- سپس 3 فنجان آب سبزیجات اضافه کنید. اجازه بدید به جوش بیوفته و سپس حرارت رو کم کنید تا آرام بپزه.
- آنقدر بپزید تا کدو تنبل نرم بشه، (حدود 20 تا 30 دقیقه).
- بگذارید کمی خنک بشه بعد سوپ رو در مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه.
- اگر سوپ شما خیلی غلیظ بود، 1 پیمانه دیگه آب اضافه کنید.
- با جعفری و نان تست سرو کنید.
این غذا رو دوست داشتید؟ نظر خودتون رو در موردش بهمون بگید😊
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.