مافین سیب و هویج به طور طبیعی شیرین و فاقد گلوتن هست! یه صبحانه دلچسب یا یه میان وعدهی عالیه. طبق این دستور العمل 12 عدد مافین درست میشه. رسپی بسیار ساده و مواد در دسترس باعث میشه که هرکسی بتونه براحتی ازین مافین های خوشمزه درست کنه، مطمئن باشید بچه ها که عاشقش میشن! پس برای دستور تهیه مافین سیب و هویج با وی جی ها همراه باشید.
مواد لازم:
- مغز پوره شده بادام یا آرد بادام، 2 پیمانه ❃
- جو دوسر، 1 پیمانه
- پودر دارچین، 2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین، 1 قاشق چای خوری
- نمک، ½ قاشق چای خوری
- مواد داخل مافین اختیاری: ½ پیمانه گردوی خرد شده، یا کشمش یا چیپس شکلات
- عسل یا شربت افرا، ½ پیمانه
- تخم مرغ، 3 عدد
- کره، ذوب شده، 6 قاشق غذاخوری❃
- سیب رنده شده، 1 پیمانه (حدود 1 ½ سیب)
- هویج پوست کنده و رنده شده، 1 پیمانه (حدود 3 هویج)
طرز تهیه:
- فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- یک قالب مافین رو با کاغذ مافین بچینید.
- در یک کاسه بزرگ، پودر بادام، جو دوسر، دارچین، جوش شیرین، نمک و مخلوط های اختیاری رو ترکیب کنید.
- در یک کاسه جداگانه، عسل، تخم مرغ و کره رو با هم مخلوط کنید.
- سیب و هویج رنده شده رو با هم مخلوط کنید. و سپس داخل مواد خشک بریزید و خوب ترکیب کنید.
- خمیر رو با قاشق در قالب های مافین بگذارید و هر کدام رو تا لبه پر کنید. اونها رو بپزید تا روی مافین ها قهوه ای بشه.
- بعد از مدت 25 تا 30 دقیقه خلال دندانی به وسط مافین فرو ببرید و اگه نچسبید، اونها رو از فر خارج کنید.
- مافین های باقیمانده رو در یک ظرف درپوشدار داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید. اگر هنگام سرو دوست دارید گرم باشند، اونها رو با مایکروویو گرم کنید.
یادت نره:
❃بجای پودر بادام میتونید از آرد گندم هم استفاده کنید. (در این صورت مقدار کره رو به 8 قاشق افزایش و جو دو سر رو به 1 قاشق کاهش بدید).
❃از ته مانده بادام هایی که برای شیر بادام که قبلا درست کردهاید، میتونید در این مافین ها استفاده کنید.
❃بجای کره میتونید از روغن نارگیل استفاده کنید.
این دستور رو دوست داشتید؟ اگر درست کردید ایدههاتون رو با من به اشتراک بگذارید.💚
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.