مافین سیب و هویج به طور طبیعی شیرین و فاقد گلوتن هست! یه صبحانه دلچسب یا یه میان وعدهی عالیه. طبق این دستور العمل 12 عدد مافین درست میشه. رسپی بسیار ساده و مواد در دسترس باعث میشه که هرکسی بتونه براحتی ازین مافین های خوشمزه درست کنه، مطمئن باشید بچه ها که عاشقش میشن! پس برای دستور تهیه مافین سیب و هویج با وی جی ها همراه باشید.
مواد لازم:
- مغز پوره شده بادام یا آرد بادام، 2 پیمانه ❃
- جو دوسر، 1 پیمانه
- پودر دارچین، 2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین، 1 قاشق چای خوری
- نمک، ½ قاشق چای خوری
- مواد داخل مافین اختیاری: ½ پیمانه گردوی خرد شده، یا کشمش یا چیپس شکلات
- عسل یا شربت افرا، ½ پیمانه
- تخم مرغ، 3 عدد
- کره، ذوب شده، 6 قاشق غذاخوری❃
- سیب رنده شده، 1 پیمانه (حدود 1 ½ سیب)
- هویج پوست کنده و رنده شده، 1 پیمانه (حدود 3 هویج)
طرز تهیه:
- فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- یک قالب مافین رو با کاغذ مافین بچینید.
- در یک کاسه بزرگ، پودر بادام، جو دوسر، دارچین، جوش شیرین، نمک و مخلوط های اختیاری رو ترکیب کنید.
- در یک کاسه جداگانه، عسل، تخم مرغ و کره رو با هم مخلوط کنید.
مواد رو با هم خوب ترکیب کنید
- سیب و هویج رنده شده رو با هم مخلوط کنید. و سپس داخل مواد خشک بریزید و خوب ترکیب کنید.
- خمیر رو با قاشق در قالب های مافین بگذارید و هر کدام رو تا لبه پر کنید. اونها رو بپزید تا روی مافین ها قهوه ای بشه.
مواد رو داخل قالب بچینید
- بعد از مدت 25 تا 30 دقیقه خلال دندانی به وسط مافین فرو ببرید و اگه نچسبید، اونها رو از فر خارج کنید.
- مافین های باقیمانده رو در یک ظرف درپوشدار داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنید. اگر هنگام سرو دوست دارید گرم باشند، اونها رو با مایکروویو گرم کنید.
بافتشو ببینید
یادت نره:
❃بجای پودر بادام میتونید از آرد گندم هم استفاده کنید. (در این صورت مقدار کره رو به 8 قاشق افزایش و جو دو سر رو به 1 قاشق کاهش بدید).
❃از ته مانده بادام هایی که برای شیر بادام که قبلا درست کردهاید، میتونید در این مافین ها استفاده کنید.
❃بجای کره میتونید از روغن نارگیل استفاده کنید.
این دستور رو دوست داشتید؟ اگر درست کردید ایدههاتون رو با من به اشتراک بگذارید.💚
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.