دیزی یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانیه که ما در این آموزش دستور پخت یه دیزی بدون گوشت و کاملا گیاهی و سالم رو بهتون آموزش میدیم که کاملا مناسب افراد گیاهخوار و وگان و کسانی که به سلامت خودشون اهمیت میدن هست.
درست کردن آبگوشت بدون گوشت خیلی ساده و در عین حال یه غذای خوشمزه و لذیذ هست که سرشار از پروتئین و مواد مغذیه.
مواد لازم برای پخت دیزی گیاهی و بدون گوشت:
- نخود، ½ پیمانه
- لوبیا چیتی، ½ پیمانه
- پیاز، 1 عدد
- گوجه، 1 عدد
- رب گوجه، 2 قاشق غذاخوری
- گندم پوست کنده و خیس خورده، 5 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی، 1 عدد
- ادویه و نمک و فلفل، دارچین و زردچوبه، به میزان لازم
دستور پخت دیزی گیاهی و بدون گوشت:
- نخود و لوبیا و گندم رو از شب قبل بخیسونید تا هم نرم بشه و هم نفخش گرفته بشه. (چند بار آبش رو عوض کنید.)
- پیاز و سیب زمینی رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
- همه مواد رو به همراه ادویه و نمک با هم در قابلمه یا زودپز (من از زودپز استفاده کردم) بریزید و اجازه بدید تا به خوبی بپزند.
- رب گوجه را اضافه کنید و اجازه بدید تا دیزی جا بیوفته.
- طعمش رو بچشید و ادویه ها رو تنظیم کنید.
- بعد از پخت، آب دیزی رو از مواد جدا کنید.
- مواد رو با “له کن” خوب له کنید تا کوبیده بدست بیاد.
- غذا آماده سرو هست.
- دیزی گیاهی رو در کنار سبزی خوردن، پیاز و آبلیمو و ترشی با نان دلخواه میل کنید. نوش جان.
یادت نره:
- برای طعم بهتر میتونید به غذا لیمو عمانی هم اضافه کنید باید چند دقیقه در آب خیس بخوره تا تلخیش گرفته بشه و بعد به غذا اضافه کنید و یا از پودر لیمو عمانی استفاده کنید.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.