اگر هوس خوردن یک سوپ خوش طعم رو کردید، بهتون دستور پخت سوپ گل کلم خامهای رو پیشنهاد میدم. جالبه که بدونید برای تهیه این سوپ شما نیاز به هیچ خامه ای ندارید! شاید قبلا اسم این سوپ رو نشنیده باشید و بنظرتون جذاب نیاد ولی به من اعتماد کنید، چون میتونه خیلی لذیذ باشه! اینجا دستور پخت سوپ گل کلم خامهای رو با شما به اشتراک میذارم و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
شاید فکر کنید گل کلم شما رو چاق میکنه ولی بر عکس، این گیاه شگفت انگیز بدلیل فیبر بالایی که داره برای لاغری و کاهش وزن مفیده. از خواص دیگه ی گل کلم میتونم به ویتامین ها و آنتی اکسیدان های سرشار اشاره کنم. این گیاه کربوهیدرات خیلی کمی داره به همین دلیل جایگزین خیلی خوبی برای رژیم های غذایی پر کربوهیدرات هست. حتی میتونید بجای برنج اون رو خیلی ریز خرد کرده و دم کنید. گل کلم مواد مغذی مورد نیاز بدن رو به همراه داره و خلاصه که یه سبزیجات کاملاً سالم و همه کارست.
فریزر کردن گل کلم:
این دستور غذا حدود 4 کاسه متوسط سوپ بهتون میده، اما اگه از غذاتون اضافه اومده باشه، میتونید اون رو فریز کنید!
سوپ گل کلم خامهای مناسب افراد رژیمی و ورزشکار هم هست چون گلوتن نداره. بریم که با هم دستور تهیه سوپ گل کلم خامهای رو یاد بگیریم.
مواد لازم:
- گل کلم بزرگ، 1 عدد خرد شده
- روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز متوسط، 1 عدد خرد شده
- برگ جعفری تازه خرد شده، 2 قاشق غذاخوری
- سیر، 2 حبه خرد شده
- آب سبزیجات (آب+ عصاره سبزیجات)، 4 پیمانه
- کره گیاهی، 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه، 1 قاشق غذاخوری
- جوز هندی برای چاشنی، ¼ قاشق چای خوری
- نمک دریایی (نمک) به میزان لازم
طرز تهیه:
- فر رو تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- گل کلم رو با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آغشته کنید تا در کمی روغن نرم و یکدست بشوند. گل کلمها رو روی سینی فر مرتب بچینید. (از کاغذ روغنی استفاده کنید).
- روی اونها رو نمک بپاشید.
- حدود نیم ساعت در فر بپزید تا وقتی کاراملی بشوند. (نباید کاملا بپزند و نرم بشوند).
- داخل قابلمه، پیاز خرد شده، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و ¼ قاشق چایخوری نمک رو اضافه کنید. تا وقتی که پیاز نرم و شفاف بشه اون رو تفت بدید، (بین 5 تا 7 دقیقه.)
- سیر رو اضافه کنید، مرتباً هم بزنید تا عطر سیر بلند بشه (حدود 30 ثانیه).
- آب سبزیجات رو اضافه کنید.
- 4 تا از گل های گل کلم بو داده شده رو برای تزیین روی سوپ نگه دارید و باقی گل کلم ها رو داخل قابلمه بریزید. شعله رو روی حرارت متوسط بذارید تا سوپ به جوش بیوفته، بعد از اون در صورت لزوم شعله رو کم کنید.
- تا 20 دقیقه اونها رو بپزید و گه گاهی هم بزنید.
- بعد از اینکه مواد سوپ پخت، بگذارید چند دقیقه خنک بشه بعد اون رو در مخلوط کن بریزید و کامل میکس کنید. (حواستون باشه خیلی پر نریزید که سر ریز بشه!)
- حالا کره، آب لیمو و جوز هندی رو اضافه و دوباره مخلوط کنید تا یکدست بشه.
- در صورت لزوم نمک اضافه کنید. (این سوپ باید یکم خوش نمک باشه)!
سوپ رو در کاسه بریزید و روی اون رو با جعفری و گل کلم های بو داده دیزاین کنید. امیدوارم از دستور تهیه سوپ گل کلم خامهای لذت برده باشید و اون رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید.
یادت نره:
این سوپ رو تا 3 روز در یخچال و یکماه در فریزر میتونید نگهداری کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.