اگه دوست دارین با ارده یه عصرانه، یا میان وعده خوشمزه درست کنید این کوکی اردهایهای خوشمزه رو بهتون پیشنهاد میکنم که یه شیرینی سالم و گرم و عالیه.
کوکی اردهای یه خوراکی سالم و مقوی برای بچه ها هم هست که قطعا با خوردن یکیشون مشتاقشون شده و همه رو در یک دقیقه تمام میکنن…
این کوکی های خوشمزه و آسون برای سفره عید نوروز هم بسیار مناسبه و میتونید خودتون در منزل براحتی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی ارده:
- آرد بادام، 2 پیمانه، 220 گرم
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، 1 قاشق چایخوری
- ارده، ¾ پیمانه
- شهد شکر، ½ پیمانه، 125 میلی لیتر
- عصاره وانیل، 2 قاشق چایخوری
- شکلات تلخ خرد شده، ½ پیمانه، 50 گرم
- پودر کاکائو، 4 قاشق غذاخوری
دستور پخت کوکی ارده خوشمزه
- فر رو با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر و لبه دار رو کمی چرب کنید، یا کاغذ روغنی بکشید.
- در یک کاسه، آرد بادام، فلفل سیاه و نمک رو مخلوط کنید. کنار بذارید.
- در یک قابلمه کوچک، ارده ، شهد و وانیل رو با هم روی حرارت ملایم بزنید تا رقیق بشه.
- مواد خشک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب بشن. خمیر غلیظی بدست میاد که با دستانتون ورزش بدید.
- وقتی خمیر خنک شد، شکلات خرد شده و 2 قاشق پودر کاکائو رو بریزید.
- حدود یک و نیم قاشق غذاخوری از خمیر رو کف دستتون گرد کنید. و با فشار سطحش رو صاف کنید، سپس روی سینی فر قرار بدید.
- روی کوکی ها رو مقداری پودر کاکائو و مقدار کمی نمک بپاشید. مواد رویی رو به آرامی روی خمیر فشار بدید.
- به مدت 10-12 دقیقه کوکی ارده ای ها رو بپزید تا کف اون ها قهوه ای طلایی بشه. از فر خارج کنید و بذارید کاملا خنک بشن.
- حداکثر به مدت یک هفته در ظروف در بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید.
کوکی اردهای رو دوست داشتین؟ حتما این شیرینی وگان و بدون تخم مرغ رو درست کنید و نظرتون رو برای ما بنویسید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.